Cocktail Princess on kilpaillut viime vuoden syyskuusta lähtien Tapani Sirviön omistuksessa ja Harri Åkerlundin valmennuksessa.
Cocktail Princess on kilpaillut viime vuoden syyskuusta lähtien Tapani Sirviön omistuksessa ja Harri Åkerlundin valmennuksessa.Kuva: Totofoto

Cocktail Princessin jalka leikattiin – ”Toivotaan, että on vaivannut pidempäänkin”

Valmentaja Harri Åkerlund odottaa mielenkiinnolla, miten viime viikon torstain tähystysoperaatio vaikuttaa Cocktail Princessin otteisiin tulevaisuudessa.

Cocktail Princess teki kesällä huonoilta paikoilta hyvät juoksut Kymi GP -päivän avoimessa 5-vuotislähdössä ja Isla-ajossa ollen Kouvolassa kolmas ja Kaustisella neljäs.

”Kaustisella kuskit oli sitä mieltä, että jos lähtöpaikat olisi olleet toisin päin, Cocktail Princess olisi ollut ennen Staro Miamia ja Peanutsia maalissa”, Harri Åkerlund spekuloi.

Kärkipari starttasi radoilta 1 ja 2, Cocktail Princess radalta 11. Hyvät esitykset eivät kuitenkaan jatkuneet.

”Jo seuraavassa startissa Mikkelissä rupesi tuntumaan, ettei tamma ollut sellainen kuin piti, ja viimeksi Vermossa se oli tyhjä jo 800 jäljellä. Yleensä sen vahvuus on, että se pystyy lopettamaan kierroksen kymppiä”, Åkerlund kertoo.

”Startin jälkeen Cocktail Princess rupesi ontumaan, ja paikallistin vaivan etupolveen. Se kuvattiin Vermon klinikalla, ja kuvissa näkyi heti pieni murtuma ja lohjennut pala. Kuvat lähetettiin Teivon klinikalle, missä polvi viime viikolla operoitiin.”

”Nyt tamma on karsinalevossa, ja kahden viikon jälkeen sillä saisi alkaa ajaa kävelyä. Annan sille kuitenkin kolme viikkoa ja sen jälkeenkin niin paljon aikaa, kuin se tarvitsee. Joskus helmikuussa voisi olla taas lappu rinnassa. Omistaja Tapani Sirviölläkään ei ole kiire mihinkään”, Åkerlund kiittää.

”Toivotaan, että jalka on vaivannut pidempäänkin. Cocktail Princess on tosi hyvä hevonen, mutta silloin se voisi parantaa vielä entisestään.”

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
logo
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi