Dimitri Palmroos osti kerralla kaksi tammaa
Lady Luck siirtyi syksyllä mammalomalle, mutta Dimitri Palmroos on sen jälkeen ollut aktiivinen hevoskaupoilla.Kuva: Anu Leppänen

Dimitri Palmroos osti kerralla kaksi tammaa

Dimitri Palmroos lähtee tänä iltana ruotsinlaivalle, sillä hän on tehnyt kaupat kahdesta uudesta tammasta. Lauantaina suoraan Toto75-lähdöstä aloittava Ella Pace saa tallikaverikseen mielenkiintoiset vahvistukset, kun Estelle Avenue ja Souzy ovat miehen kiikarissa.

Estelle Avenue on kaksikosta mahdollisesti se, joka saattaa tehdä nopean loikan sarjoissaan. Sillä on rahaa vasta 140 000 kruunua.

"Estelle Avenuen pitäisi olla hyvä", Palmroos kommentoi. "Sillä on vasta 23 lähtöä urallaan, mutta silti tamma on mennyt muutaman kerran 1.14-alkuisen tuloksen täydellä matkalla. Itselläni on sellainen käsitys, että hevosella voisi olla aika paljon juoksematonta rahaa Suomessa."

Souzy on ollut Ruotsissa enemmän sijoittujatyyppiä, sillä tammalla on 43 starttia, joista vain yksi on päättynyt voittoon. Toisaalta muita totosijoja on 14 kappaletta ja rahaa yli 340 000 kruunua.

"Souzy on mennyt 1.13-vauhtia täyttä matkaa. Vielä kummastakaan on vaikea sanoa mitään varmaa suuntaan tai toiseen, mutta molemmissa pitäisi olla potentiaalia omiin lähtöihinsä Suomessa."

Molemmat hevoset siirtyvät Anna Björlinin valmennuksesta Palmroosille. Estelle Avenue on viisivuotias ja Souzy kuusivuotias.

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi