An-Dorra sairastui huippuiskussa ollessaan. Tammakriteriumin voittajan oli määrä startata tällä viikolla Vermossa. Kuva: Anu Leppänen
An-Dorra sairastui huippuiskussa ollessaan. Tammakriteriumin voittajan oli määrä startata tällä viikolla Vermossa. Kuva: Anu Leppänen

An-Dorra jää pois Kolmivuotispokaalista – ”Huono tuuri kävi”

Reino Palomäen valmentama suurlupaus An-Dorra oli osallistumassa Vermon Kolmivuotispokaaliin keskiviikkona, mutta tamma on sairastunut.

 Teivossa reilu viikko sitten juostun Tammakriteriumin tuoreella voittajalla An-Dorralla oli Tampereelta muitakin tuomisia kuin voittopokaali.

”Siihen tuli räkätauti. Tampereella oli melkein viereisessä katoksessa pärskivä hevonen ja mietittiin, että nyt tarttui varmaan meidän hevosiin. Ja niin tarttui”, Palomäki kertoo.

Tammassa oli ”39 ja risat” kuumetta ja tallikaveri An-Andreessa yli neljäkymmentä. An-Andree jäi puolestaan pois Vermon Voimaliigassa.

”Etenkin Andreelta tulee hirmuisesti räkää. Ei nyt voi ajaa, vaan pitää pitää viikko taukoa”, Palomäki sanoo.

”Huono tuuri kävi. Tuossa ikkunan alla se An-Dorrakin loimi selässä kävelee.”

Korpelan Tilan omistamalla An-Dorralla on käynnissä huima kausi, sillä viidestä startistaan se on ottanut neljä voittoa ja yhden kakkossijan. Kauden ansiot ovat tällä hetkellä 44 000 euroa.

Edit. klo 13.05 lisätty An-Andreen poisjäänti

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
logo
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi