El Catwalk ja Mika Forss ottivat neljännen peräättäisen voiton
El Catwalk ja Mika Forss ottivat neljännen peräättäisen voitonkuva: Jussi Lähde

El Catwalk Einari Vidgrénin muistoajon voittoon

El Catwalk osoitti Vieremällä ettei sadekelistä tai volttilähdöstä ollut sen voittokulun katkaisijaksi. Lähdön muista hevosista ei ennakkoon vastusta odotettukaan.

Nelivuotiaille lämminverihevosille tarkoitetun suurkilpailun muut hevoset tekivät urhean parhaansa mutta niistä ei ollut haastajaksi Heikki Korhosen supertammalle. Viime vuosien tapaista huippuvauhtia ei kisassa nähty 12 000 euron palkintoon riitti voittoajaksi 16,8.

Jukka-Pekka Kauhanen haastoi rohkeasti kärkipaikkaa koko matkan hallinnutta voittajavaljakkoa Wasa Warriorin kanssa. Loppusuoralla sen edelle lähdön kakkoseksi ehti oikein ajoitetulla kirillä Tapio Perttusen ohjastama ja valmentama  tamma Sylvie De Vie.

Uran kahdeskymmenes neljäs startti toi El Catwalkille sen kahdennenkymmenen ensimmäisen voiton. Tamma ei ole kertaakaan urallaan jäänyt kolmen parhaan ulkopuolelle. 12 000 euron palkinto nosti kokonaispalkintosumman 133 400 euroon.

Vieremän illan toisena suurkilpailuna ajettiin Biofarm Cartivet Meeting -finaali. Lähdöstä tuli Proud Leaderin ja Iikka Nurmosen näytös. Maatalousyhtymä Klemolan nelivuotias ori leikki kissaa ja hiirtä viimeiseen kaarteeseen asti kunnes se hyvästeli muut ja nykäisi kymmenien metrien eron. Aika 15,2 oli sateen pehmittämään rataan nähden hyvä. Hevosen volttiennätys parani peräti 5,5 sekuntia. Proud Leaderin uran kahdeksaan starttiin mahtuu nyt viisi voittoa.
Toiseksi taisteli takamatkalta Marko Hakkaraisen ohjastama Rosario Vip. Kolmanneksi ohi väsyvän Sauvignon Blanchen nousi Saara Leväisen ohjastama ja valmentama Top Of The Hill.

Illan kuriositeettina mainittakoon että Harri Koivunen otti uransa ensimmäisen Vieremän voiton Leemark´s Debbien rattailla. Startti oli Koivusen ensimmäinen Ylä-Savon ravipyhätössä. Illan yleisömäärä 0li 2390 katsojaa.

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
logo
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi