Elina Hirvonen keskittyy olennaiseen ja jättää tytöttelyn omaan arvoonsa

Elina Hirvonen keskittyy olennaiseen ja jättää tytöttelyn omaan arvoonsa

Pilvenmäen raviradan toiminnanjohtaja esitellään keskiviikon Hevosurheilussa Kuukauden henkilönä. 

Elina Hirvonen, 30, valittiin nykyiseen tehtäväänsä kaksi vuotta sitten syksyllä. Hän myöntää kokeneensa asemassaan tytöttelyä ja kohdanneensa alalla tietynlaista "nämä asiat sovitaan miesten kesken" -mentaliteettia.

Hän haluaa näyttää muille nuorille naisille esimerkkiä siitä, miten epäilijöihin kannattaa suhtautua.

”Minä teen aivan kaikkeni tämän työn eteen ja itse tiedän sen. Jos miettisin aina, mitä muut ajattelevat, eihän siitä tulisi yhtään mitään, kuten ei missään hommassa”, Hirvonen sanoo.

”Toisten mielipiteisiin ei siis sillä tavalla vaan voi keskittyä, vaikka tietysti perusteltuja mielipiteitä ja ideoita otetaan muuten vastaan. Harvemminhan kukaan tulee suoraan sanomaan minulle omaa mielipidettään minusta, että ne semmoiset palautteet melkein kuulee jostain sivulauseesta.”

Pilvenmäen ravirata tunnetaan idearikkaudesta ja erityisesti erilaisista teemaraveista. Hirvonen toteaa, että pelkkä idearikkaus ei tietenkään riitä, vaan pitää olla halua myös kääriä hihat.

”Tämä koko ala vaatisi vielä paljon enemmänkin sitä, että hei nyt tehdään yhdessä ja halutaan tehdä, mitä meillä Pilvenmäellä onneksi näkee. Ylipäätään jos sanottaisiin useammin joo kuin heti että ei.”

Elina Hirvonen kertoo myös muun muassa maa- ja metsätalousministeriöltä saamastaan palvelusta. Entä miten huuruiset autonikkunat tai lihapiirakka kahdella nakilla liittyvät ikänsä hevosharrastuksen parissa pyörineeseen Hirvoseen? Sen saat selville Hevosurheilun Kuukauden henkilö -artikkelista.

Sitten katseet tulevaisuuteen. Miltä suomalainen raviurheilu näyttää kymmenen vuodeen kuluttua? Kysyimme alan tulevaisuudennäkymistä ja ajatuksista siihen liittyen lajin eri toimijoilta. Mukana vastaamassa ovat muun muassa Suomen Hippoksen hallituksen puheenjohtaja Juha Rehula, ravivalmentaja Ari Hartikainen ja Teivon ravikeskuksen toimitusjohtaja Päivi Lehtonen.

Keskiviikon lehden uutispuolella kerrotaan lisää Magic Monday -ravipäivien uudistuvasta pelikonseptista. Mukana on myös asiaa Ruotsin ravipeliyhtiö ATG:n solmimasta sopimuksesta jenkkikanavan kanssa.

Hevosurheilu esittelee yksitellen kaikki Raviliiga 2017 -joukkueiden hevoset. Esittelyvuorossa keskiviikkona on viime sunnuntaina uransa avausvoiton ravannut Jukureiden Tingaling.

Nämä ja paljon muuta Hevosurheilussa keskiviikkona 26. syyskuuta. 

Haluatko lehden tilaajaksi? Tilaamaan pääset täältä. Nyt voit hyödyntää lehden syystarjouksen: tilaa lehti 3 kuukaudeksi hintaan 55 euroa ja saat Viesker-kirjan kaupan päälle

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi