Örjan Kihlström, Ellinor Wennebring, Don Fanucci Zet ja Daniel Redén Elitloppet-voittajina.
Örjan Kihlström, Ellinor Wennebring, Don Fanucci Zet ja Daniel Redén Elitloppet-voittajina.Kuva: Anu Leppänen

Elitloppetiin hyvässä seurassa? Ilmoittaudu mukaan Hevosurheilun lukijamatkalle

Hevosurheilu vie lukijansa seuraamaan Elitloppet-finaalia Solvallaan. Katso varausohjeet jutusta.

Ruotsin tärkein ravitapahtuma Elitloppet vetää vuosittain paikalle kymmeniä tuhansia katsojia, joiden joukossa on lukuisia suomalaisia – myös useita Hevosurheilun lukijoita.

Suomalaiset ovat matkustaneet tapahtumaan perinteisesti muun muassa laivalla, ja ensi keväänä Hevosurheilu on päättänyt järjestää lukijoilleen oman Elitloppet-risteilyn. Lehden aikaisemmissa lukijatutkimuksissa on tullut ilmi, että moni lukija toivoo järjestettävän erilaisia yhteisiä tapahtumia, kuten juuri lukijamatkoja.

Ajatuksena on, että huippuraviurheilun seuraamisen lisäksi lisäksi lukijat pääsevät tutustumaan toisiinsa ja tekijöihin lehden takana.

”Odotan todella innolla, että tapaisin laivalla tavallisia lukijoitamme ja kuulisin heidän mielipiteitään lehdestämme ja pian lanseerattavista digipalveluista”, Hevosurheilun toimitusjohtaja Keijo Kinnula sanoo.

”Meidän Hevosurheilussa täytyy elää tätä harrastusta ja alaa yhdessä asiakkaidemme kanssa ja ymmärtää heidän toiveensa. Nyt kun siirrymme hallitusti digiin, printtilukijoitamme unohtamatta, kontaktipinta asiakkaisiimme korostuu.”

Näin varaat matkan

Voita varata matkan suoraan Hevosurheilun verkkokaupasta. Verkkokauppaan pääset hevosurheilu.fi:n etusivulta tai suoraan osoiteesta https://kauppa.hevosurheilu.fi/lukijamatka-2022/

Voit myös varata matkasi puhelimitse numerosta 040 625 5985 arkisin klo 10-15 tai s-postitse osoitteesta lukijamatka@hevosurheilu.fi

Ilmoita kaikkien lähtijöiden nimet ja syntymäajat sekä mahdolliset lisämaksulliset ateriapaketit

Tämä kaikki sisältyy matkapakettiin

Elitloppet-ravit järjestetään perinteiseen tapaan toukokuun viimeisenä viikonloppuna Tukholmassa Solvallan raviradalla. Matkapaketti sisältää aluelipun Elitloppet-sunnuntaille, ja lauantain raveja matkustajat voivat seurata etänä laivalla.

Lukijamatkaa on suunniteltu tiiviissä yhteistyössä Viking Linen kanssa. Laivan lähtöaikaa Tukholmasta on myöhäistetty niin, että Elitloppet-kävijät ehtivät sunnuntaina kiireettä mukaan paluumatkalle. Paluumatka alkaa vasta klo 20.15.

Lukijamatka

Laiva lähtee Helsingistä lauantaina 28.5. kello 17 ja saapuu Tukholmaan sunnuntaina 29.5. kello 10 paikallista aikaa

Laiva palaa Ruotsista Helsinkiin maanantaina 30.5. kello 13.45

Pakettiin sisältyy myös bussikuljetusta satamasta Solvallaan ja satamaan sekä aamiaiset ja aluelippu Elitloppet-sunnuntaille

Lauantairaveja on mahdollisuus seurata laivassa

Lukijamatkan osallistujille on menomatkalla yhteinen tutustumistilaisuus

Tavoitteena on tarjota mahdollisimman helppo matkapaketti. Sama hytti on matkustajien käytössä koko matkan ajan lauantaista maanantaihin, joten Tukholmassa ei tarvitse yöpyä hotellissa. Paketti sisältää myös kuljetukset satamasta Solvallaan ja takaisin sekä aamiaiset laivalla meno- ja paluumatkalla.

Risteily toteutetaan yhteistyössä Vermo Areenan kanssa. Lisäksi mukana on Suomen Ravivalmentajat ry:n edustajia, jotka kertovat lukijamatkan jäsenille varatussa yksityistilaisuudessa muun muassa suurkilpailuun osallistumisesta valmentajan ja ohjastajan näkökulmasta.

”Lisäksi lukijoillamme on mahdollisuus tavata toimittajiamme ja kuulla heiltä viimeiset vinkit Elitloppetin suomalaisodotuksista”, Kinnula kertoo.

”Odotan, että matkasta voisi tulla jopa perinne”, hän arvioi.

Tällä hetkellä koronarajoitukset eivät ulotu tapahtumaviikonlopulle, mutta tilannetta seurataan aktiivisesti ja mahdollisista muutoksista tiedotetaan. Laivayhtiö suosittelee vahvasti, että matkustajat varautuvat esittämään koronapassin.

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi