Elitloppetin finalisti mukaan - Kymi Grand Prix sai huippunimen
Night Brodde oli Elitloppet-karsinnassa neljäs 09,7-tuloksella. Finaalissa laukka maalisuoran alussa pilasi harmittavasti pelin.Anu Leppänen

Elitloppetin finalisti mukaan - Kymi Grand Prix sai huippunimen

Conrad Lugauerin valmentama Night Brodde sai Kymi GP-kutsun lauantai-iltana.

Vuosi sitten pikamatkan 09,5-vauhtia kulkenut Night Brodde on tuore Elitloppet-finalisti viime sunnuntailta. Sille jäi Elitloppetissa lopputuloksen suhteen jossiteltavaa, sillä ori laukkasi voimissaan rintaman takana maalisuoran alussa.

Night Brodde on monipuolinen kilpailija, jonka läpimurto absoluuttiselle huipputasolle on ollut tänä keväänä käsillä. Kouvolan raviradan veturi Arto Hytönen oli mielissään päästyään julkaisemaan kovan nimen lauantai-illan suorassa TotoTV-lähetyksessä.

"Seitsemäs kutsuttu hevonen on Night Brodde", Hytönen iloitsi. "Sille jäi vähän hampaankoloon Elitloppet-finaalista. Conrad Lugauer on varmistanut osallistumisensa."

"Joka vuosi haetaan isoa kalaa alusta loppuun saakka. Se, saadaanko vielä sellainen, ratkeaa vielä myöhemmin."

Kymi Grand Prix ravataan Kouvolassa lauantaina 18. kesäkuuta. Se on yksi UET Trotting Masters -kilpailusarjan osalähdöistä. Kutskukilpailun ykköspalkinto tänä vuonna on 100 000 euroa. Muista kutsun saaneista mm. viime vuoden voittaja Ce Bello Romain tulee puolustamaan voittoaan.

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi