Kuinka kovaa Face Time Bourbon Mikkelissä meneekään? Kannen kuva: Gerard Forni
Kuinka kovaa Face Time Bourbon Mikkelissä meneekään? Kannen kuva: Gerard Forni

Ennätyskuume nousee – maailman paras saapuu Mikkeliin

Ranskalainen superhevonen Face Time Bourbon tulee Mikkeliin, mutta tulevatko taustavoimat maailmanennätys mielessään? Keskiviikon Hevosurheilu kertoo maailman tämän hetken parhaimman ravihevosen tuoreet kuulumiset St Michelin alla.

Face Time Bourbonin valmentaja Sebastien Guarato on niin varma omastaan, ettei maanantaina tiennyt, mikä Mikkelin aiempi rataennätys on. Kuullessaan, että lukemat ovat 08,9, hän ei pahemmin huolestu.

”Ahaa, noh, ihan hyvä”, hän sanoo. ”Kyllä meidän nuo lukemat pitäisi helpostikin saada rikki.”

Miten Mikkeli onnistui saamaan Face Time Bourbonin, jota kaikki kisajärjestäjät kosiskelevat? Miten 19 vuoden takainen Varennen vierailu liittyy asiaan? Mitä omistaja Antonio Somma sanoo uuden maailmanennätyksen mahdollisuudesta? Mikä etu Face Timella on puolellaan verrattuna Guaraton aiempaan superhevoseen Bold Eagleen?’

Keskiviikon Hevosurheilussa tutustumme tarkemmin toiseenkin titaaniin. 15-vuotias Camri on tullut takaisin monen loukkaantumisen jälkeen, ja vauhdit ikinuorella ovat kuin lämminverisellä.

Kuinka monta kertaa Camri onkaan valittu mukaan kuninkuuskisaan? Entä kuinka monta kertaa se on osallistunut? Mikä kuninkuuskilpailun osamatka Jorma Konnua eniten on jäänyt kismittämään? Mikä aikanaan sai Konnun kiinnostumaan raviurheilusta? Lue lisää Hevosurheilusta!

Uutisissa kerromme Mikkelin raviradan vastavalmistuneesta historiikista ja paljastamme, ketkä ovat viimeisen kuninkuusravirankingin kärjessä.

Lehdestä löydät myös lähtölistat ja vihjeet loppuviikon raveihin.

Hevosurheilu palvelee sekä printti- että digiversiona.

Digilehden voi lukea missä päin maailmaa tahansa. Kätevästi digilehteä lukemaan pääsee lataamalla Hevosurheilun Apin sovelluskaupasta. Palveluun kirjaudutaan asiakasnumerolla, joka löytyy paperilehden osoitetiedoista postitoimipaikan jälkeen tai tilauslaskustasi (kirjoita asiakasnumero ilman ensimmäisiä nollia). Postinumero toimii salasanana.

Tilaa lehti täältä.

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi