Ellin Sisu tähdittää Joensuun Euronelkkua.
Ellin Sisu tähdittää Joensuun Euronelkkua.Arkistokuva: Ada Pykäläniemi

Euronelkku täytti odotukset – jää silti toistaiseksi tauolle

Euronelkkua pelataan tänään maanantaina Joensuuhun tällä erää viimeistä kertaa.

Maanantai-iltoihin Magic Mondayn tilalle alkuvuodeksi lanseerattu T4-peli euron panoksella sai hyvän vastaanoton.

”Onnistumisen mahdollistavat mielenkiintoiset, suhteellisen täydet lähdöt ja talvikuukausiksi tasokas urheilu. Vaihdot ovat olleet erinomaisia, palaute positiivista ja pelaajamäärät yli 20 prosenttia isompia kuin syksyn Magic Mondayssa. Maanantai-illoissa on tunnistettu vedonlyöjien osalta asiakaspotentiaalia mielenkiintoiselle urheilulle ja vedonlyönnille”, tuoteryhmäpäällikkö Juha Ahjolinna Veikkauksesta summaa kokemukset.

”Olemme saaneet senkin suuntaista palautetta, että Euronelkku voisi olla tarjolla useampanakin päivänä viikossa. Toisaalta myös pelin korkeammasta euron peruspanoksesta tuli pelin alkuvaiheessa palautetta.”

Hyvästä vastaanotosta huolimatta peli on tarjolla enää 27.2. raveissa.

”Euronelkku oli suunniteltu kokeilu tammi- ja helmikuuksi. Euronelkun tekniset muutokset vaikuttavat varmasti pieniltä, mutta pelin pyörittäminen vaati paljon manuaalista työtä Poliisihallituksen valvonnasta lähtien”, Ahjolinna taustoittaa.

”Peliä suunniteltaessa sovittiin, että kokeilujakson jälkeen tehdään vaadittavia muutoksia ennen jatkoa, jos palaute ja tulos on sellainen, että peliä vielä jatketaan. Euronelkku palaa Toton tarjontaan tämän vuoden aikana. Tiedotamme aikataulusta myöhemmin.”

Muut vuodenvaihteessa tulleet uudistukset, keskiviikon Hattutemppu Jackpot ja perjantain Toto5-tuplaus jatkuvat toistaiseksi entiseen tapaan. Toto5-pelissä jatkuu kaikkina päivinä Takuupotti+.

Maaliskuusta eteenpäin maanantain pääpeli on toistaiseksi Toto5.

Ellin Sisu tähdittää Joensuun Euronelkkua.
Nopea rytmi säilyy maanantairaveissa, pelimuotona Toto4 euron panoksella ja korotetulla palautusprosentilla

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi