Everest de Ginai ja Reima Kuisla. Kannen kuva: Harri Lind.
Everest de Ginai ja Reima Kuisla. Kannen kuva: Harri Lind.

Everest kohoaa korkealle – Reima Kuisla haluaa voittaa kotiratansa valmentajaliigan

Reima Kuisla omistaa yhteensä noin 30 hevosta. Hänet tietää ja tunnistaa moni, mutta moniko hänet oikeasti tuntee?

Yleensä Reima Kuislan nimeen liitetään usein termi suurhevosenomistaja. Yksi Kuislan omistamista huippuravureista on lauantaina Seinäjoella starttaava Everest de Ginai, Toto75-voittaja kahden viikon takaa.

Perjantainumero valottaa, mihin asti Kuisla arvioi Everest de Ginain kykyjen kantavan, mitä hän sanoo valtakunnan politiikasta ja miten hän arvioi itseään.

”Pystyn lukemaan ihmisiä ja ehkä se on sama hevosissa. Niitäkin pitää pystyä lukemaan”, Kuisla katsoo.

Lehti kertoo myös Pierji-ravureita sekä laukkahevosia Normandiassa kasvattavan Pierre Juliennen periaatteista. Julienne lähtisi perustamaan eurooppalaista raviurheilun yhteispoolia, jossa kaikki liikkuisi vapaasti, niin geneettinen kuin kilpailullinenkin hevosmateriaali.

Entä mitä kuuluu tänään Arto Hammarille, joka ajoi Mariminin ravikuningattareksi 2013?

Ratsastuksessa tapaamme Jukka Rantasen, joka ratsastaa, vaikkei pysty kävelemään pitkiä matkoja. Ansioituneita Suomessa kasvatettuja hevosia esittelevässä sarjassa on vuorossa Carlos II. Lue lisää ratsastussisällöstä täältä.

Hevosurheilu palvelee sekä printti- että digituotteena.

Hevosurheilun 95-vuotisjuhlavuoden ja 7 oikein -lehden 30-vuotisjuhlavuoden kunniaksi digilehti sisältyy tilauksiin. Kaikki tilaajat saavat sen kaupan päälle. Digilehden voi lukea missä päin maailmaa tahansa ja lukemaan pääsee kätevästi lataamalla Hevosurheilun Apin sovelluskaupasta.

Palveluun kirjaudutaan asiakasnumerolla, joka löytyy paperilehden osoitetiedoista postitoimipaikan jälkeen tai tilauslaskustasi (kirjoita asiakasnumero ilman ensimmäisiä nollia). Postinumero toimii salasanana.

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
logo
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi