Finlandia-ajon voittajaa odottaa kutsu Solvallaan.
Finlandia-ajon voittajaa odottaa kutsu Solvallaan.Kuva: Anu Leppänen

Finlandia-ajon voittaja saa kutsun Elitloppetiin – Vermosta paikkoja myös muihin Solvallan lähtöihin

Vermon toukokuisesta kansainvälisestä Finlandia-ajosta on luvassa paikka Solvallan arvostettuun sprintterikilpailuun tänäkin vuonna.

Vermon kevään päälähtö ravataan 5. toukokuuta 110 000 euron ensipalkinnosta.

Vermo Areena tiedotti tiistaina, että Finlandia-ajon voittaja saa paikan Elitloppetin karsintaan.

”Ruotsin ja Suomen pääraviratojen välinen yhteistyö toimii ja perinne Finlandia-voittajan kutsumisesta Euroopan kovimpaan sprintterikilpailuun saa iloksemme jatkoa myös tänä vuonna”, Vermon kilpailupäällikkö Jarkko Korhonen riemuitsee.

Samoilla linjoilla on Solvallan kilpailujohtaja Anders Malmrot. ”Vermon ja Solvallan hieno yhteistyö saa jatkoa, ja tänä vuonna myös Vermon pitkän matkan kilpailun voittaja saa kutsun Elitloppet-lauantain pääkilpailuun Harper Hanoveriin”, Malmrot kertoo yhteistyöstä.

Kutsut eivät rajoitu pelkästään Finlandia-päivän hevoslähtöihin. Ponien Mini- ja PikkuFinlandia-lähtöjen voittajat saavat myös kutsut vastaaviin Elitloppet-viikonlopun kilpailuihin.

Lauantaina 4.5. Vermossa lämmitellään sunnuntaita varten Toto75-ravien merkeissä. Päivän päälähtöinä on Arvid Åvallin Tammaderby sekä avointen lämminveritammojen Espoon Palkinto. Myös avoimille lämminverisille on oma lähtö tänä vuonna lauantain ohjelmassa.

Sunnuntaina 5.5. Ruotsin STL-divisioonakarsintoja ajetaan peräti neljä, kun myös Klass II -divisioonalaiset kohtaavat Vermossa. Muut Ruotsin divisioonakarsinnat ovat viimevuotiseen tapaan hopeadivisioona, pronssidivisioona ja Klass I. Kaikista näistä karsitaan Solvallan Elitloppet-lauantain finaaleihin.

Finlandia-sunnuntaina ajetaan myös perinteiset suurkilpailut Erkon Pokaali, Glenn Kosmos Memorial ja Seppele-ajo. Lisäpanoksia on myös Voimaliigassa, jonka voittaja saa varman paikan miljoonan kruunun ykköspalkinnolla ajettavaan Harper Hanovers loppiin.

Finlandia-viikonlopun koko sarjatarjonta julkaistaan viimeistään maaliskuun alussa.

Korjattu 13.2. klo 11.31: muokattu kieliasua.

Finlandia-ajon voittajaa odottaa kutsu Solvallaan.
Hierro Boko kevyemmässä kengässä karkumatkalle - taustavoimien suut messingillä kutsusta Seinäjoki Raceen

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
logo
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi