Keskiviikon 14.6. Hevosurheilussa paneudutaan m. Kymi Grand Prixiin ja varsojen rodokokkiin sekä tutustutaan Paula Lähteiseen ja Aki Parviaiseen.
Keskiviikon 14.6. Hevosurheilussa paneudutaan m. Kymi Grand Prixiin ja varsojen rodokokkiin sekä tutustutaan Paula Lähteiseen ja Aki Parviaiseen.Kuva: Johanna Heinonen

Vieremällä eniten, Lieksassa ja Pihtiputaalla vähiten – katso tästä oikeat taulukot hevosten määristä kesäratojen lähdöissä

Tänään ilmestyneessä Hevosurheilussa oli startanneiden hevosten määriä eri radoilla vertailevassa jutussa julkaistuissa kesäratojen tilannetta kuvaavissa kaavioissa painovirhe, minkä seurauksena seliterivi oli pudonnut pois. Katso tästä oikeat taulukot.

Hevosurheilu selvitti, millä radoilla lähdöissä juoksi vuonna 2022 eniten hevosia ja millä vähiten. Samalla on tarkasteltu sitä, vähennettiinkö ravipäiviä näiden tilastojen valossa oikeilta radoilta ja mitä eri asioita ravipäivien vähennyksessä otettiin huomioon.

Painetusta lehdestä sivuilta 12–13 löytyvän artikkelin kuvituksessa on kuitenkin tapahtunut ikävä painovirhe. Kuvituksena käytetyistä kesäratojen tilannetta kuvaavista diagrammeista on pudonnut pois alin rivi, jossa kerrotaan, minkä radan hevosmäärää pylväs kuvaa. Alla olevissa kuvissa selitteet ovat mukana. Ne päivittyvät iltapäivän kuluessa myös digilehteen, jonka lukuoikeus sisältyy kaikkiin tilauksiin.

Voit siirtyä taulukosta toiseen sivulla olevasta nuolesta. Kuvaa klikkaamalla se aukeaa isompana.

Päivitys 14.6. klo 12:20: Päivitetty otsikkoon kesäradat, joilla eniten ja vähiten hevosia lähdöissä vuonna 2022.

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
logo
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi