Gaalahumua ja tulevia tähtiä – Hevosurheilu esittelee ammattivalmentajien nelivuotiaat suomenhevoset
Pekka Korpi palkittiin sekä Vuoden valmentajana että Vuoden omistajana.Kannen kuva: Anu Leppänen

Gaalahumua ja tulevia tähtiä – Hevosurheilu esittelee ammattivalmentajien nelivuotiaat suomenhevoset

Hevosurheilu esittelee ikäluokan 2018 ammattivalmennuksessa olevat suomenhevostoivot. Kerromme myös viikonloppuna juhlitun Ravigaalan tärkeimmät käänteet. Ratsastuksessa selvitämme, mihin kantakirjaan ratsukasvattajat varsojaan mieluiten kasvattavat.

Kevätaurinko lämmittää pakkastenkin keskellä ja suomenhevosvarsoja alkaa ilmestyä radoille. Pysyykö pytty Juvalla? Minkälaisia varsoja valmentautuu viime vuoden Kriteriumin voittaneen V.G. Voiton valmentajalla Seppo Suurosella? Minkälaisia mietteitä on voittamattoman Hentun Liisan ja ravikuningas Evartin veljen Farakin taustajoukoilla? Hevosurheilun nelivuotiskatsaus kertoo.

Ravigaala toi vuoden tauon jälkeen raviväen yhteen juhlimaan vuoden 2021 parhaita ravihetkiä ja menestyjiä. Hevosurheilu oli paikalla ja lehden sivuilta löytyy haastattelujen lisäksi kuvaloistoa sekä kaikki palkitut.

Peruskengitys on myös paras sairaskengitys, sanovat sepät Mika ja Pasi Nurmi. Jutussa perehdytään kavion luonnolliseen toimintaan ja kengän takomiseen rautapalkista.

Kesäihottuma on inhottava vaiva, mutta siihenkin on saatavissa apua. Hevosurheilu kertoo miten.

Kiinnostaako FWB? Ratsastuksen kattavassa selvityksessä Marjo Vainikka, Anne Niemi, Tiina Ristimäki ja Laura Norja kertovat miten valitsevat varsalleen kantakirjan.

Suomenhevonen ja GP-rata ei kuulosta kovin tavalliselta yhdistelmältä. Se on kuitenkin Katja Kuokan suunnitelma. Kun Kuokka tarvitsi opetusmestarin, ratkaisun löysivät valmentaja Stella Hagelstam ja suomenhevosori Hessin Leevi.

Tuttuun tapaan Hevosurheilu tarjoilee myös kotimaan ravien lähtölistat aina tiistaihin asti.

Kiinnostuitko? Hevosurheilu palvelee sekä printti- että digiversiona.

Digilehden voi lukea missä päin maailmaa tahansa. Kätevästi digilehteä lukemaan pääsee lataamalla Hevosurheilun Apin sovelluskaupasta. Palveluun kirjaudutaan asiakasnumerolla, joka löytyy paperilehden osoitetiedoista postitoimipaikan jälkeen tai tilauslaskustasi (kirjoita asiakasnumero ilman ensimmäisiä nollia). Postinumero toimii salasanana.

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi