Global Classified voitti hopeadivisioonan finaalin helmikuussa Solvallassa.
Global Classified voitti hopeadivisioonan finaalin helmikuussa Solvallassa.Kuva: Kanal75

Global Classified aloittaa Vieremällä – Ravilauantai on tällä viikolla Raviperjantai

Toto75-ravit ajetaan Vieremällä perjantai-iltana kello 18 alkaen. Toto75-peli pelataan lähtöihin 5–11, ja se sulkeutuu kello 19.45.

Alku-uransa Ruotsissa Mattias Djusen tallista kilpaillut ja helmikuussa Ruotsin hopeadivisioonan finaalin voittanut 6-vuotias Global Classified siirtyi toissa viikonloppuna Matti Nisosen valmennukseen ja muutti tämän hevosten mukana Suomeen.

”Omistajat (Einari Vidgren Oy) tekivät päätöksen, he halusivat nähdä sen kilpailevan kotimaan kamaralla. Ja onhan Ruotsin hopeadivisioonat kovia, varsinkin tähän aikaan vuodesta”, Matti Nisonen taustoittaa.

Suomen hopeadivisioonan tason Global Classified mittaa jo perjantaina uudella kotiradallaan Vieremällä.

”Mitä muutaman kerran hevosta ensimmäisellä viikolla ajoin, se tuntui hyvältä, eikähän siitä niin kauan ole, kun se viimeksi Mattiakselta starttasi. Välissä hevosta vähän hoidettiin, ja kaiken pitäisi olla ok”, Matti Nisonen olettaa.

”Lähdöstä tuli kovatasoinen, hienoa että näin hyviä hevosia tulee Vieremälle, mutta jos Global Classified on tasollaan, niin sen pitäisi näissä lähdöissä riittää. Hyvällä lähtöpaikalla on nopealle lähtijälle omat etunsa.”

Global Classified kohtaa hopeadivisioonassa mm. Marlon Bokon, Massimo Hoistin ja Callela Ikaroksen. Kuudes Toto75-kohde starttaa aikataulun mukaan kello 21.25.

Vieremän Toto75-ravit

Ajetaan perjantaina 24.5. kello 18 alkaen.

Toto75-peli pelataan lähtöihin 5–11.

Toto75-peli sulkeutuu kello 19.45.

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
logo
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi