Grainfield Aiden saa nyt pitää hyvin ansaitun hengähdystauon ennen kuin jatkaa Killerin Eliitissä 12. kesäkuuta.
Grainfield Aiden saa nyt pitää hyvin ansaitun hengähdystauon ennen kuin jatkaa Killerin Eliitissä 12. kesäkuuta.Kuva: Anu Leppänen

Grainfield Aiden kävi klinikalla – ”Eiköhän vaisuus Kuopiossa johtunut vain siitä, että…”

Hannu Korpi pettyi Grainfield Aiden esitykseen Kavioliiga Grand Prix’ssä ja käytti sen heti maanantaina eläinlääkärin tutkimuksissa.

Grainfield Aidenin odotettiin pitävän Kuopiossa ellei keuloja, niin vähintään Willow Priden rinnalla vauhtia yllä, mutta nyt se ei käynyt koskaan edes kunnolla tämän rinnalla. Viides sija oli iso pettymys, mutta klinikalta sille ei löytynyt selitystä.

”Tähystyksessä kaikki oli ok ja sydänäänet oli ok. Takapolvissa oli pikkuisen sanomista – sen verran, että olisi voinut jättää hoitamattakin, mutta sama oli hoitaa ja antaa pikkuinen hengähdystauko ennen Killerin Eliittiä. Syksystä lähtien on kuitenkin ajettu kilpaa, ja kesällä on isoja lähtöjä edessä”, Hannu Korpi tiivisti klinikkakäynnin annin.

”Eiköhän vaisuus Kuopiossa johtunut vain siitä, että hevonen joutui viettämään Finlandia-ajon takia puolitoista vuorokautta Vermossa kuumassa valvontatallissa. Seuraavana yönä se jätti jopa ruokaa syömättä, mitä se ei normaalisti ikinä tee.”

Killerin Eliitin jälkeen Grainfield Aiden jatkaa Kymi Grand Prix’ssä, johon sillä on jo Kavioliigan voittajana kutsu. Suur-Hollola-ajoon sitä ei ole aikanaan maksettu.

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
logo
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi