Grainfield Aidenin Härmän näyttö oikeutti St Michel -kutsuun – ”Tulee olemaan yksi vuoden seuratuimpia ravilähtöjä maailmassa”
Grainfield Aiden on Mikkelissä kovassa sakissa Face Time Bourbonin ja kumppaneiden kera. Kuva: Anu Leppänen

Grainfield Aidenin Härmän näyttö oikeutti St Michel -kutsuun – ”Tulee olemaan yksi vuoden seuratuimpia ravilähtöjä maailmassa”

Härmän juhannusmailin ja 20 000 euroa kertoimella 27,8 voittanut Grainfield Aiden on St Michel-ajon kuudes kutsuttu hevonen.

”Hyvällä fiiliksellä lähdetään. Yllätti aika paljon, kuinka pelaajat unohtivat meidät Härmässä. En nyt ole heille vihainen, mutta sinne päin. Sanoin muutamalle jo etukäteen, että Aiden voittaa tämän lähdön”, valmentaja-ohjastaja Hannu Korpi sanailee.

”Kymi GP:n jälkeen saatiin hevonen järveen, ja sillä on vähän erilaista treeniä nyt. Näillä hellekeleillä uiminen tekee tosi eetvarttia. Justiin tultiin uimasta sen kanssa.”

Korvella on tarkoitus ajaa Grainfield Aidenilla ensi lauantaina Kaustisella startti alle.

”Ollaan sitten aika teräviä poikia Mikkelissä.”

Hannu Korpi pitää St Michel -kutsua suurena kunniana, sillä hän on Mikkelin klassikkolähdössä ensimmäistä kertaa.

”Osanotto on iso kunnia varsinkin, kun tuo tulee olemaan yksi vuoden seuratuimpia ravilähtöjä maailmassa. Varmaan hyvällä kelillä maailmanennätys on lähellä. Sitä en uskalla vielä sanoa, kuka sen tekee. Ei mekään turistiksi lähdetä, vaan tehdään varustemuutoksia, jotka tuntuvat toimivan. Hevosen pitäisi vielä parantaa, kun se saa startin tähän väliin.”

Face Time Bourbonin, Seismic Waven ja Zacon Gion tähdittämä St Michel ravataan 18. heinäkuuta.

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi