Grainfield Oliver pesi kovanaamat
Grainfield Oliver on Vermon kestomenestyjä.Kuva: Pekka Salonen

Grainfield Oliver pesi kovanaamat

Toni Siposen valmentama Grainfield Oliver jatkoi voittokulkuaan Vermossa.

Jukka Torvinen ratkaisi Isokenkä -lähdön Grainfield Oliverin rattailla kiihdytyksessä, kun kaksikko paiskasi ohi sisäpuolen Bosses Lilyn ja Antti Teivaisen ja otti keulapaikan.

Avauspuolikas mentiin vauhdikkaasti 09,5-vauhtia, mutta sen jälkeen Grainfield Oliver sai vetää todella maltillisesti. Kierros mentiin 17,5-vauhtia ja kolmas puolikas lukemiin 21,5.

Hölkkätahdin jälkeen Grainfield Oliverilla ei luonnollisesti ollut vaikeutta spurtata maalisuoralla voittoon. Voittoajaksi muodostui 17,3a / 2100 metriä.

"Grainfield Oliver on makea hevonen päästää. Ei häpeä ajaa sillä ketään vastaan. Tässä on sellaiset ominaisuudet, jotka huippuhevosessa täytyy olla", Torvinen kehui.

Grainfield Oliverin voitto oli kolmas peräkkäinen Vermossa.

Pekka Korven kuskaama Express Duo kiri ulkoa toiseksi ennen Bosses Lilyä.

Toto65-seurantajuttua päivitetään lähdöittäin.

Ennen Toto65-kierrosta ajetun Derbyrevanssin voitti Antti Tupamäen ajokki Atupem keulasta.

Toto65-2: Kolmas kerta toden sanoi.

Jälleen koettiin tiukka alkurynnistys. Enintään 78 000 euroa tienanneiden ryhmässä Mika Forss sai pidettyä Elliot Bokon kanssa keulapaikan hallussaan, vaikka Jukka Torvinen näytti Hopeless Guyn rattailla olevan jo edellä.

Kari Rosimon ajokki Joe Di Maggio taivalsi toista rataa pitkin, josta jyräsi lopussa ohi keulahevosen.

"Joe Di Maggio on riski hyvä hevonen, joka pärjää varmasti jatkossakin", Rosimo povasi.

Joe Di Maggion kilpailu oli kolmas Hannu Laakkosen valmennuksesta ja täysosuma ensimmäinen.

Toto65-3: Yllättäjän vuoro juhlia

Suursuosikki Valnes Gary piti helposti keulapaikan Ari Moilasen käsistä, mutta rinnalla matkannut Rowhill's Jack hiilosti itsensä lisäksi keulahevosen väsyksiin.

Tuoreet voimat jyräsivät lopussa, ja 5. ulkona matkannut Beatboxer kiri Jarmo Villasen käsistä parhaiten. Beatboxer oli kerännyt peliosuutta vain prosentin verran.

"Jumalattoman hienoa. Joskus miettii, että mitä sanoo, jos sattuisi voittamaan, mutta nyt ei tule mitää mieleen. Niemisen takaa kun käänsin neljännelle, lähti hevonen omaa vauhtiaan, joten tuntui, ettei se kaukana ole", Jarmo Villanen hekumoi.

Harri Koivunen sijoittui Partytimen kanssa toiseksi, Lady Redcap oli kolmas.

Toto65-4: Teräsmiesliiga päättyi myös yllätykseen Vermon raskaammaksi muuttuneella radalla.

Ari Moilanen pääsi keulaan suosikki Guido di Guattron kanssa. Valjakko johti pitkään, mutta oikein pontevan kirin tehnyt Jugador lennähti päätöspuolikkaalla selityksittä ohi ja voittoon tuloksella 19,1 / 3120 metriä.

"Hiljaisen matkavauhdin takia viimeisellä takasuoralla pyrin ajamaan kaikista ohi ja se onnistui. Hevoselta hieno suoritus", Olli Koivunen kehui.

Harri Koivusen valmentama Jugador oli kerännyt peliä kuuden prosentin verran.

Guido di Quattro piti toiseksi ennen Al E.Gador Zetiä.

Toto65-5: Kuningas kiersi kaikki

Ari Moilanen suuntasi Köppisen kanssa kolmannen kiertoon jo 1200 metriä maaliin. Haalarihommiin tottunut "Köpa" napsi vastustajan toisensa jälkeen ja liimautui jo loppukaarteessa keulahevosen Ekosanin kantaan, josta jyräsi maalisuoralla varmasti ohitse.

"Köppisen kanssa on kolmatta melkein kaikki lähdöt ajettu, mutta aina se jaksaa tulla. Huikea hevonen, joka aina tulee rehdisti loppuun", hovikuski Moilanen kehui.

Köppinen oli kierroksen pelipankki prosentein 60.

Toto65-6: Suosikin voittoon päättyi kierros

Tommi Kylliäisen ajokki Axel Foley sai kirimerkin jo kierros maaliin. Kylliäinen käänsi ajokkinsa tyhjälle radalle loppukaarteessa, jolloin Axel Foley lennähti muista kevyesti ohi.

"Hevonen voitti tosi helposti", Kylliäinen vahvisti.

Axel Foley voitti tuloksella 16,6a / 2100 metriä ja peliprosentti oli 37.

Esa Holopaisen ajokki Piedmont kiri toiseksi ennen johtavan rinnalla juossutta Luxorious Lordia.

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi