Graceful Swamp kotimaisemissaan Teiskon Kuorannassa. Kuva: Jarno Unkuri.
Graceful Swamp kotimaisemissaan Teiskon Kuorannassa. Kuva: Jarno Unkuri.

Hambosuosikki Kuukauden hevosena - "Tulee ottelemaan Vuoden urheilijan tittelistä joskus Kimi Räikkösen kanssa"

Hevosurheilun perjantainumero esittelee juuriaan myöten Graceful Swampin, 2250 euron varsahuutokauppaostoksesta raviurheilevien suomalaisten huulille nousseen kolmevuotiaan.

Nuori SE-ori on hurmannut otteillaan. Se on voittanut Seppele-ajon ja Biofarm Cupin finaalin. Sunnuntaina raviyleisö voi nähdä hevosen Suur-Hollolan finaalipäivänä Lahden Jokimaalla.

"Tämä tulee ottelemaan Vuoden urheilijan tittelistä joskus Kimi Räikkösen kanssa", valmentaja ja osaomistaja Erkki-Pekka Mäkinen täräyttää.

Hän etenee hevosen kanssa rauhallisesti, ja Suur-Hollolan Hambon jälkeen hevosta säästellään todennäköisesti syksyn ikäluokkakilpailuihin.

Treeneissä kumpuilevalla pellolla kulkevalla pehmeällä harjoitusradalla lempinimeä Sämpylä kantava ori kiitää ylä- ja alamäkeä vauhdilla.

"Pehmeys radassa on noin 10 senttistä eli kuin rantalentopallokentässä. Sitä on raskas juosta ja siinä on vielä sopivasti mäkeä ja mutkaa."

"Graceful Swamp on alusta asti ollut hirveän innokas harjoituksiin", Mäkinen sanoo.

Lue kattava artikkeli perjantain lehdestä. Suur-Hollola-ajon ennakkojutuissa Suur-Hollola-valmentajat muistelevat mieleenpainuneimpia Suur-Hollola-hetkiään, ratsastusliite kertoo muun muassa Yvonne Österholmin unelmatilanteesta ja ajankohtaisuutisissa pureudutaan tammojen tiinehtyvyyteen.

Hevosurheilu palvelee sekä digi- että printtiversiona.

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
logo
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi