Haminan Cityraveihin nimekäs ohjastajakaarti
Jukka Torvinen vastaanotti kutsun Kouvolan raveissa 19.5.

Haminan Cityraveihin nimekäs ohjastajakaarti

Harvinaiset knock out -ravikilpailut Cityravit ovat osa Hevoset Bastionissa -tapahtuman ohjelmistoa perjantaina 10.6. ja lauantaina 11.6.

Keskelle kaupunkia rakentuvalla kivituhkapintaisella radalla ponivaljakot, lämminveriset ravihevoset ja suomenhevosravurit kilpailevat omissa lähdöissään, tapahtuman tiedotteessa kerrotaan. Yleisö saa seurata kilpailua aivan kadun varressa, turvallisesti aitojen takana ja kannustaa omaa suosikkiansa. Hevoset kilpailevat vauhdikkaasti 300 metrin matkalla ja ponit 150 metrin matkalla.

Suomen kaikkien aikojen kolmansiin Cityraveihin ojennettiin ohjastajakutsuja Kouvolan raveissa 19.5. Kutsut ottivat vastaan raviurheilun pitkäaikaiset kymenlaaksolaiset ammattilaiset Marko Heikari ja Pertti Niveri sekä nuoret tähdet Jukka Torvinen ja Tuukka Varis.

Pertti Niveri ja Marko Heikari olivat otettuja kutsusta ja osoittivat arvostuksensa yhteistyölle, joka vie raviurheilun uuden yleisön eteen Haminassa.

"Olen ohjastanut sekä Hevoset Kaivarissa -tapahtuman Cityraveissa vuonna 2017 ja Lumiraveissa Lempäälässä 2018. Lähden mielelläni mukaan Haminaan. Tunnelma on hieno yleisön seuratessa aivan radan varressa", Marko Heikari kommentoi.

Kouvolan raviradalla kutsun sai myös vasta 17-vuotias tuleva tähti Tuukka Varis.

"Juuri tällaista raviurheilu lajina kaipaa. Viedään hevonen ja raviurheilu ihmisten luo, lähelle yleisöä."

Kutsun sai torstai-iltana myös yksi Suomen kirkkaimmista nuorista ravitähdistä Jukka Torvinen. Aiemmin kutsut ovat saaneet monteohjastajat Miisa Pulkkanen ja Anette Antti-Roiko sekä raviohjastajat Henna Halme, Kari Venäläinen ja Ari Moilanen.

CITYRAVIT 10.-11.6. HAMINA

Cityravit järjestetään osana Hevoset Bastionissa tapahtumaa perjantaina 10.6. ja lauantaina 11.6. Cityravit järjestetään Kadettikoulunkadun areenalla, jolla on ohjelmaa molempina päivinä klo 12 alkaen. Areenan ohjelma huipentuu illalla Cityraveihin. Kilpailukutsu on julkaistu Suomen Hippoksen Heppa-tietojärjestelmässä.

Cityravien järjestämisessä yhteistyössä ovat Kouvolan ravirata/Valkealan hevosystäväinseura, Suomen Hippos ry, Suomen Monte-ohjastajat ry, Suomen Poniraviyhdistys ry ja Suomen Ravivalmentajat ry.

Monteohjastajat Anette Antti-Roiko (vas.) ja Miisa Pulkkanen nähdään Haminan Cityraveissa. Jälkimmäisen matkasta kohti Suomen montéohjastajien kärkeä voit lukea alla olevasta jutusta.
Monteohjastajat Anette Antti-Roiko (vas.) ja Miisa Pulkkanen nähdään Haminan Cityraveissa. Jälkimmäisen matkasta kohti Suomen montéohjastajien kärkeä voit lukea alla olevasta jutusta.
Jukka Torvinen vastaanotti kutsun Kouvolan raveissa 19.5.
Kahden lajin taitaja: moninkertainen esteiden SM-mitalisti raivaa nyt tietään kohti montén Suomen kärkeä (tilaajille)

Lähde: Hevoset Bastionissa-tapahtuman tiedote

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi