Don Williams hurmasi Kavioliiga GP:ssä. Kannen kuva: Anu Leppänen
Don Williams hurmasi Kavioliiga GP:ssä. Kannen kuva: Anu Leppänen

Hannu ja Kerttu osaavat voittaa

Kasvattajakruunu-finalisti Imakeituptothesky eli ”Kerttu” on ollut valmentajalleen Christa Packalénille iloinen yllätys. Paino sanalla yllätys. Vakio-ohjastaja Hannu Torvinen taas on uskonut tammaan silloinkin, kun valmentaja ei.

Imakeituptothesky ei Packalénin talliin tullessaan tehnyt treenariinsa erityisen suurta vaikutusta. Se vaikutti ammattilaisen silmään hieman liian tavalliselta. Siinä ei ollut sitä jotain.

”Sanotaan näin, että alkuun tuntui siltä, että edessä on tosi pitkä tie”, Christa Packalén muotoilee. ”Sanoin muille, että tämä ei välttämättä ole sellainen hevonen, mitä me etsitään.”

Kaikeksi onneksi valmentajalla on taustallaan vahva tiimi, jonka ansiosta nelivuotias tamma on saanut jäädä. Sekä Christan puoliso Niki Finnström että hevosen vakiohjastaja Hannu Torvinen ovat nähneet piilevän potentiaalin, ja puhuneet skeptisen valmentajan ympäri.

Nyt Kertulla on plakkarissa kahdeksan voittoa kiitettävällä voittoprosentilla ja paikka Kasvattajakruunun finaalissa. Marraskuussa kaikki kolme starttia ovat päättyneet Hannun ja Kertun yhteisiin voitonjuhliin.

Packalén on joutunut tulosten edessä pyörtämään puheensa. Tavalliseksi luultu hevonen on osoittanut olevansa hieman, no, vähemmän tavallinen.

Kuinka Petra Huhdin omistama tamma päätyi valmentaja Christa Packalénin äidin Susannan liisaamaksi? Mitkä ovat taustajoukkojen odotukset Kasvattajakruunufinaaliin? Vieläkö tamma voi yllättää valmentajansa? Lue keskiviikon Hevosurheilu, niin tiedät.

Viikon päästä Jyväskylässä valitaan Suomen Hippokselle puheenjohtaja. Kisaa käy tuttu taistelupari kahden vuoden takaa, kun Kari Eriksson haastaa istuvan puheenjohtaja Juha Rehulan. Hevosurheilun kyselyssä ehdokkaat vastasivat muun muassa siihen, miten hevosenomistamista ja hevoskasvatusta voisi nykyistä paremmin tukea ja mitkä ovat kummankin henkilökohtaiset syyt ehdolle lähtemiseen.

Jalkapallon maalivahtilegenda Jussi Jääskeläisen 13-vuotiaalla Lucky Twotwolla riittäisi vielä virtaa vaikka starttiin. Ne ajat ovat kuitenkin takanapäin, ja meneillään on aktiivisen eläkeläisen ura. Lue Hevosurheilusta, mitä takavuosien Kymenlaakso-ajon voittajalle kuuluu nyt.

Ruotsin raviurheilun arvostetuin 2-vuotislähtö Svensk Uppfödningslöpning juostaan lauantaina Jägersrossa. Konepalvelu Erkco Oy:n omistama ja Per Nordströmin valmentama Islay Mist Sisu on yksi suosikeista. Hevosurheilun haastattelussa Nordström kertoo hevosen parhaista ominaisuuksista ja kuinka se päätyi suomalaisomistukseen.

Lehdestä löydät myös vihjeet ja lähtölistat loppuviikon raveihin.

Hevosurheilu palvelee sekä printti- että digituotteena.

Digilehti sisältyy kaikkiin Hevosurheilun ja 7 oikein -lehtien tilauksiin. Sen voi lukea missä päin maailmaa tahansa lataamalla Hevosurheilun Apin sovelluskaupasta.

Palveluun kirjaudutaan asiakasnumerolla, joka löytyy paperilehden osoitetiedoista postitoimipaikan jälkeen tai tilauslaskustasi (kirjoita asiakasnumero ilman ensimmäisiä nollia). Postinumero toimii salasanana.

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
logo
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi