Huono kenraali, hyvä ensi-ilta? Grainfield Aiden on valmis pitämään Suomen lippua korkealla sunnuntain St Michel -ajossa,
Huono kenraali, hyvä ensi-ilta? Grainfield Aiden on valmis pitämään Suomen lippua korkealla sunnuntain St Michel -ajossa,Kuva: Anu Leppänen

Hannu Korpi Grainfield Aidenin kenraalista: ”Kyllähän se vähän ajatuksia herätti”

Kaustisen Festivaaliajossa ei nähty parasta Grainfield Aidenia, mutta St Micheliin pitäisi olla parempaa luvassa.

Grainfield Aiden taipui keulavoittaja Tito CA:n rinnalta kuudenneksi.

”Kasipaikalta piti taas kiertää kympin avauksessa kolmatta rataa, että pääsi johtavan rinnalle. Ei käyty koskaan edes kunnolla Titon korvalla, ja pikkuisen taipui lopussa. Ok, muttei hyvä”, Hannu Korpi arvioi esitystä.

”Perse lauloi, eli peräpää veti ilmaa, ja vaikutus on vähän kuin menisi jarru päällä. Suurin syy taisi kuitenkin olla, että starttiväliä oli kaksi viikkoa, ja pääasiassa se vaan uitettiin. Valjaissa Aiden oli vain kolme kertaa, ja se oli ehkä isolle mörssärille liian vähän.”

”Kyllähän se vähän ajatuksia herätti, mutta pikkuisen lisää liikettä ja kengät pois, niin eiköhän Mikkelissä nähdä taas vanha hyvä Aiden”, Hannu Korpi uskoo.

Uutena hevosena tallin vahvuuteen liittyi viikonloppuna Fixit, joka kilpaili niin ikään Kaustisella.

”Sillä on sama neljän hengen omistajaporukka kuin Oilsheikillä. Pääsi samaan laitumeen Oilsheikin kanssa, sunnuntaina kengitin ja hyvässä kunnossa tuntuu olevan. Mikkelissä jatketaan”, Korpi suunnittelee.

Myös Oilsheik juoksee viikonloppuna Mikkelissä. Se oli perjantaina Kaustisella hyvä kakkonen, mutta keskeytti lauantaina.

”Juoksu meni vaan haastavaksi, kun jäätiin kolmannelle radalle, ja keskeytin Mikkelin kolmea tonnia ajatellen. Hevosessa ei ollut mitään vikaa.”

St Michel -ravien lähtölistat valmistuvat maanantaina puolenpäivän aikoihin.

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
logo
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi