Hannu Korven hevosten menestys Ruotsissa ei ole ollut tänä talvena samanlaista kuin vuosi sitten. Osaltaan hän pistää sen valmennusolosuhteiden piikkiin, ja maanantaina kypsyi päätös paluusta Suomeen.
Hannu Korven hevosten menestys Ruotsissa ei ole ollut tänä talvena samanlaista kuin vuosi sitten. Osaltaan hän pistää sen valmennusolosuhteiden piikkiin, ja maanantaina kypsyi päätös paluusta Suomeen.Kuva: Hanna Viskari

Hannu Korven yllätysratkaisu: aikaistaa paluuta Suomeen

Tappi Hoikka kertoi maanantai-illan TotoTV-lähetyksessä Hannu Korven keskeyttävän Ruotsin turneensa 6.2. Solvallan 75-finaalien jälkeen. Korpi vahvistaa asian Hevosurheilulle.

Alun perinkin Hannu Korven oli tarkoitus olla tällä kertaa Ruotsissa vain helmikuun lopulle, mutta nyt reissu typistyy siitäkin – kahden kuukauden mittaiseksi.

Kuten Etelä-Suomessa, talvi on ollut Tukholman seudullakin tavallista talvisempi, ja se on näkynyt myös valmennusolosuhteissa.

”Joutuu arpomaan, pystyykö ajamaan vai eikö pysty ajamaan. Paikat on joko betonia tai kuravelliä, ei pysty vetämään mitään treeniohjelmaa. Silloin on sama lähteä Suomeen. Minulla on kotona Pirkkalassa paljon paremmat olosuhteet treenata.”

Hannu Korpi ei halua kritisoida suoraan Sisyfos-valmennuskeskusta, jossa hevosineen majailee, mutta rivien välistä voi päätellä jotain.

”Ei täällä ole enää juuri kuin meitä suomalaisia, ja Pekka Korven hevosetkin muuttivat vastikään Julmyraan. Eiköhän syyt ole suunnilleen samat”, Hannu Korpi epäilee.

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
logo
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi