Hannu Nivola: ”Uskon, että pystyn näin antamaan enemmän Hippoksen puolella”
Hannu Nivola edusti Turun Hipposta, kun Kiss My Turku palkittiin kolme vuotta sitten Vuoden turkulaisena.Arkistokuva: Stiina Ikonen

Hannu Nivola: ”Uskon, että pystyn näin antamaan enemmän Hippoksen puolella”

Hannu Nivola valottaa Hevosurheilulle, miksi päätyi luopumaan Turun Hippoksen puheenjohtajuudesta.

Nivola on luotsannut Turun ravirataa puheenjohtajana jo toistakymmentä vuotta. Tänään Turun Hippos tiedotti Nivolan jättäneen eilen tehtävän.

”Esteellisyyteen on kiinnitetty viime aikoina paljon huomiota. Hippoksen puheenjohtaja on pitänyt tiukkaa linjaa siitä, onko joku esteellinen, ja välillä olen jäävännyt itsekin itseni. Ja tulihan ministeriöstäkin selvityspyyntö, mitä tahoja kukakin hallituksen jäsen edustaa. Ei siitä sen jälkeen ole kyllä mitään kuulunut”, Hannu Nivola alustaa.

”Pikkuhiljaa on alkanut turhauttaa, ettei voi olla päättämässä kaikista asioista, vaikka on hallitukseen joskus aika isollakin äänimäärällä valittu. Ja kun ei ole päättämässä, ei voi jättää edes eriävää mielipidettä, jos olisi eri mieltä.”

”Eilen en olisi pystynyt olemaan mukana päättämässä palkintotuista, kilpailupäivistä ja päivien profiileista, jos olisin ollut Turun puheenjohtaja, ja päädyin tällaiseen ratkaisuun. Uskon, että pystyn näin antamaan enemmän Hippoksen puolella”, Hannu Nivola näkee.

Sinänsä hän kokee jääviyden olevan veteen piirretty viiva.

”En ole koskaan ollut Turun radan kanssa palkkasuhteessa enkä hyödy millään lailla Turun tuista tai kilpailupäivistä. En ole itse kokenut olevani jäävi, mutta kun asia jatkuvasti nousee esille, päädyin tällaiseen tekniseen ratkaisuun.”

Luonnollisesti tämä tarkoittaa, että erovuorossa oleva Hannu Nivola haluaa jatkaa Hippoksen hallituksessa ja asettuu ensi kuussa ehdolle jatkokaudelle.

Turun Hippoksen puheenjohtajana toimii loppuvuoden varapuheenjohtaja Jarmo Virtanen. Uusi puheenjohtaja valitaan tammikuussa, kun marraskuussa valittava uusi hallitus järjestäytyy.

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi