Hannu-Pekka Korpi on valmis kolmivuotiseen kauteensa Vermon raviradan hallituksessa.
Hannu-Pekka Korpi on valmis kolmivuotiseen kauteensa Vermon raviradan hallituksessa.Kuva: Ada Pykäläniemi

Hannu-Pekka Korpi Vermon hallitukseen

Hannu-Pekka Korpi valittiin juuri Vermon raviradan hallitukseen seuraavaksi toimikaudeksi.

Vuosikymmenet Vermossa vaikuttanut valmentaja Antti Serkamo ei asettunut enää ehdolle hallitukseen, ja kolmevuotisen pestinsä aloittava Korpi tuli valituksi yksimielisesti. Tieto tavoitti hänet kesken kengityksen.

"Mielenkiintoista nähdä myös tämä kortti. Olen aika suorasanainen, eli jos sitä kaivatiin, sitä myös saadaan", hän hymähti.

Korpi kertoi, että häntä oli useammalta taholta kosiskeltu toimeen. Vaikka hän haluaa jatkaa edeltäjänsä linjaa, uusi Serkamo hän ei kuitenkaan aio olla.

"Siinä on liian suuret saappaat täytettäväksi", Korpi naurahti. "Antti on pitänyt yhteyttä valmentajiin ja ottanut asioita esiin Vermossa. Tarkoitukseni on pitää valmentajien puolta ja tuoda kentän ääntä kuuluviin hallituksessa."

Korvella ei ole mielessään tiettyä asiaa, mikä hänestä vaatisi heti muutoksia tai korjauksia Vermossa. Hän uskoo raviradalla olevan parhaat olosuhteet valmentamiseen koko maan mittapuulla.

"On tärkeää, että paikat soveltuvat valmentamiseen joka päivä. Jos johonkin pieneen pystyn hallituspaikallani vaikuttamaan, olen tyytyväinen. Tämä on minulle rakas laji, ja sen puolesta toimin."

Päivitys klo 20.00:
Erovuorossa olleet Juha Lyytinen, Jyrki Ojanen ja Mikko Salminen valittiin jatkamaan Vermon hallituksessa.

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
logo
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi