Runaway Nina ja Liisa Pappinen. Kannen kuva: Emilia Lehtonen.
Runaway Nina ja Liisa Pappinen. Kannen kuva: Emilia Lehtonen.

Harrastajavalmentaja Liisa Pappisen päiväunesta tuli totta

Päätoimisesti kengittäjänä toimivan mäntyharjulaisen Liisa Pappisen kotitilalla asuu vuohia, ankkoja, kanoja, koiria, kissoja, hevosia ja poni. Tallin tähden Runaway Ninan menestystarina alkoi sattumalta.

Harrastehevoseksi hankittu nyt nelivuotias Runaway Nina on osoittautunut monin verroin odotettua lahjakkaammaksi, vaikka alkutaival oli töyssyinen. Tamma saapui talliin kolmevuotiaana, ja sen opettaminen oli jäänyt kesken.

”Mä olin joutunut juuri lopettamaan suomenhevosvarsani, ja ajattelin, että ei kai siinä mitään häviäkään”, Pappinen sanoo.

”Ohjasajossa hevonen toimi ihan moitteetta, mutta kun pistettiin kärryt perään, se lähti tästä katoksesta sellaista mulliloikkaa, tuonne seinää päin.”

Keskiviikkolehti kertoo Runaway Ninan ja Pappisen koko tarinan, joka on kulkenut Vermon valloituksiin asti.

Montétaitaja Virin Vihtori starttaa lauantaina Turussa Prix du Nord –finaalissa. Kun takamatkaa on 100 metriä, Timo Tuomisen valmennettavan jaksoa tarvitaan. Taustajoukot arvelevatkin Virin Vihtorin olevan niin hyvä montéhevonen juuri jaksavuutensa ansiosta.

”Lisäksi se on isokokoinen hevonen, joten ratsastaja ei varmaan niin paljon haittaa selässä”, Timo Tuominen arvelee.

Voimakkaasti raviurheilua elävä torniolaispariskunta Janita Luttunen ja Jani Lamminparras saavuttivat Regent Zetillä Rovaniemen ravien Heat King –lähdön voiton – Luttunen jännitti kilpailua puhelimitse Skellefteån raveissa. Keskiviikkolehti avaa ravien taustat aina maanantain jackpot-kierrokselle asti.

Ajankohtaisuutisissa tutustumme mobiilihepan parantuneisiin ominaisuuksiin sekä kotimaisen rahapelikentän tilannekatsaukseen.

Hevosurheilu palvelee sekä printti- että digiversiona.

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
logo
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi