Heikki Häyhä onnitteli viime sunnuntaina Christoffer Erikssonia Finlandia-ajon voitosta Cokstilellä.
Heikki Häyhä onnitteli viime sunnuntaina Christoffer Erikssonia Finlandia-ajon voitosta Cokstilellä.Kuva: Anu Leppänen

Heikki Häyhä: ”Ymmärrän hyvin Miikan itsensä kehittämisen tarpeen”

Vermon ravirata pyrkii käynnistämään uuden kilpailupäällikön rekrytoinnin heti ensi viikolla.

Killerin ravirata julkisti perjantaiaamuna uuden toimitusjohtajansa. Tehtävään siirtyy kesäkuun puolivälissä Vermon kilpailupäällikön paikalta Miika Lähdeniemi, 31.

Samaan aikaan Miika Lähdeniemen kanssa Vermossa toimitusjohtajana aloittanut Heikki Häyhä otti tiedon kaksijakoisesti vastaan.

”Menetys on tietysti suuri, mutta ymmärrän hyvin Miikan itsensä kehittämisen tarpeen. Tämä uusi tehtävä kehittää häntä varmasti enemmän kuin jatkaminen vanhassa tehtävässä olisi tehnyt”, Häyhä näkee.

”Meidän yhteistyömme Miikan kanssa sujui ensimmäisistä hetkistä lähtien loistavasti, täydensimme hyvin toisiamme. Mutta luulen myös, että löydämme hänen tilalleen hyvän ihmisen. Tiedän Miikan vahvuudet ja sen, mitä kilpailupäällikön tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää.”

Rekrytointiprosessi pyritään käynnistämään heti ensi viikolla.

”Sillä lailla ei ole paniikkia, että Miika on vielä kuukauden päivät muutamia lomapäiviä lukuun ottamatta mukana, Korhosen Jarkko on ollut kilpailukoordinaattorina jo pitkään toiminnassa mukana ja kilpailuvaliokunta kokoontuu säännöllisin väliajoin ja tuo omia ajatuksiaan esille”, Heikki Häyhä alustaa.

”Mutta rekrytointiprosessi kestää oman aikansa, ja sen jälkeen on yleensä irtisanomisaika. Voi mennä helposti parikin kuukautta, ennen kuin uusi kilpailupäällikkö pääsee aloittamaan.”

Heikki Häyhä toivottaa Miika Lähdeniemelle onnea ja menestystä uuteen tehtävään.

”Olen hänen puolestaan äärimmäisen onnellinen. Eikä mekään häntä kokonaan menetetä – ratojen kesken tehdään tiivistä yhteistyötä, ja meidän kahden välillä yhteistyö jatkuu nyt kollegoina”, Häyhä iloitsee.

Heikki Häyhä onnitteli viime sunnuntaina Christoffer Erikssonia Finlandia-ajon voitosta Cokstilellä.
Miika Lähdeniemi avaa päätöksensä taustoja: ”Vaakakupissa painoi eniten kaksi asiaa”
Heikki Häyhä onnitteli viime sunnuntaina Christoffer Erikssonia Finlandia-ajon voitosta Cokstilellä.
Miika Lähdeniemi on Killerin raviradan uusi toimitusjohtaja

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi