Hepan sarjakone käynnistyi - katso käyttöopastusvideo tästä linkistä

Hepan sarjakone käynnistyi - katso käyttöopastusvideo tästä linkistä

Heppa-järjestelmässä tänään avautuneen sarjakoneen käyttöön voi tutustua YouTube-videolla tai kaikille avoimessa Teams-palaverissa.

Sarjakone löytyy Hepan Oma tallin päävalikosta Kilpailujen alta otsikolla Sarjasuunnittelu. Käyttö aloitetaan valitsemalla ensin yksi tai useampi hevonen ja aikaväli, jolta sarjoja haetaan.

Lähtöjä voi rajata valitsemalla haluamansa radat, lähetystavan, matkan ja ykköspalkinnon suuruusluokan. Lisävalinnoilla voi hakea erikoislähtöjä, kuten monté-lähtöjä tai Nuorten sarjoja. Lisäksi on mahdollista hakea rajauksia, etusijoja tai hyvityksiä esimerkiksi syntymämaan, iän tai sukupuolen suhteen.

Haun jälkeen sarjakone listaa aikajärjestykseen joko kaikki löytyneet sarjat tai vain ”kiinnostavimmat”, eli ne, jotka osuvat parhaiten voittosummaan. Rajaus tapahtuu yhdellä rastilla.

Valmentaja voi valita listalta haluamansa sarjat hevosen kilpailukalenteriin, ja kun ilmoittautuminen sarjaan aukeaa, hän voi tehdä sen linkistä suoraan Heppaan. Toisaalta kilpailukalenteri ei sido valmentajaa mihinkään: ilmoittautuminen ei tapahdu automaattisesti, ja valittuja lähtöjä voi myöhemmin poistaa tai vaihtaa.

Valmentajan suunnittelema kilpailukalenteri on myös omistajien tarkasteltavissa ja tulostettavissa, mutta sen ylläpito on mahdollista vain valmentajalle. - Hevosurheilu 21.4.2021

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi