Sähköisen laskutuksen ja hyödylliset ilmoitukset pystyy tilaamaan Oma Tallin etusivulta.
Sähköisen laskutuksen ja hyödylliset ilmoitukset pystyy tilaamaan Oma Tallin etusivulta.

Hevosmaksujen laskutus digiaikaan

Monen hevosenomistajan toive toteutui: Hippoksen laskut voi nyt tilata sähköpostiin.

Ennakkomaksullisten kilpailujen paperiset laskut ovat aiheuttaneet monelle hevosenomistajalle ja kimpanvetäjälle harmaita hiuksia. Postin mukana tulevat laskut hukkuvat helposti, ja jos ne unohtuvat maksaa, muistutuksia ei tule.

Helpotusta asiaan tuli, kun laskut tulivat sähköisesti maksettaviksi Oma Talliin ja sinne tuli selkeä listaus kilpailuista, joihin hevonen on maksettu. Seuraava parannus tuli viime viikolla: mahdollisuus tilata laskut sähköpostiin. Tämä koskee kaikkia Hippoksen kautta lähteviä laskuja, kuten myös hevosten kilpailuoikeusmaksuja ja lisenssejä.

Valinta tehdään Oma Talliin kirjautuneena sähköisten laskutusten asetuksista, minne löytyy linkki Oma Tallin etusivulta. Oletuksena on laskujen postitus perinteiseen tapaan, jonka voi muuttaa sähköiseksi.

Yritykset voivat tilata myös verkkolaskutuksen, mutta silloin yrityksen on oltava perustettu Heppa-järjestelmään yhteisönä – ei yhteisomistuksena, kuten osa yrityksistä vielä on.

Yksi sähköisen laskutuksen hyvistä ominaisuuksista on mahdollisuus tilata muistutukset lähestyvästä eräpäivästä tekstiviestinä tai sähköpostitse. Muistutus tulee tällöin kaksi vuorokautta ennen eräpäivää.

Oma Tallista on mahdollista tilata myös muita ilmoituksia: esimerkiksi siitä, kun hevonen ilmoitetaan starttiin, kun lähtölistat julkaistaan tai kun hevonen ilmoitetaan poisjääväksi. Linkki ilmoitusten tilauksiin löytyy Oma Tallin etusivulta.

Ilmoitusten tilausnäkymä.
Ilmoitusten tilausnäkymä.

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
logo
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi