Hevosurheilu juhlii synttäreitään koko vuoden.
Hevosurheilu juhlii synttäreitään koko vuoden.Kuva: Anu Leppänen

Hevosurheilu 100 vuotta -juhlaravit värittävät Vermon iltaa keskiviikkona

Tällä viikolla Vermossa pääsee tapaamaan tekijöitä ja syömään kakkua.

Hevosurheilu-lehti täyttää tänä vuonna 100 vuotta, ja synttäreitä juhlistetaan monella tapaa vuoden mittaan. Yksi vuoden kohokohdista on vuorossa keskiviikkona 15.5., jolloin Vermossa ravataan Hevosurheilu 100 vuotta -juhlaravit.

Raveihin on vapaa sisäänpääsy ja kakkukahvit on laitettu tarjolle 100 ensimmäiselle vieraalle. Lisäksi jännittävien ravilähtöjen lomassa voi osallistua arvontaan ja pyörittää onnenpyörää. Hevosurheilun toimitus on paikalla ja tavattavissa, samoin kuin markkinointi. Luvassa on myös ilmaisia diginäytteitä lehdestä.

”Ravit tuntuvat luontevalta tilaisuudelta juhlistaa lehtemme 100-vuotista taivalta, sillä raviurheilu ja tietysti raviurheilijat ovat lehtemme pääaihe ja kivijalka”, toimitusjohtaja Keijo Kinnula alustaa. ”Toivottavasti mahdollisimman moni lukijamme pääsee paikalle juhlaraveihin tapaamaan lehden tekijöitä ja viettämään yhteistä ravi-iltaa.”

Viime viikonloppuna julkaistu Jorma Kontion elämäkerta Jomppe – ravilegendan elämä ja elämän hevoset on myös myynnissä juhlaraveissa. Kirjan kirjoittanut Hevosurheilun toimittaja Harri Lind on paikalla signeeraamassa teoksia.

Ovet avautuvat kello 16 ja ravit alkavat kello 18.

Yksi urheilullisista kohokohdista on illan neljäntenä lähtönä ravattava Viisivuotispokaali, jossa derbyvoittaja Crepe Match avaa kautensa. Se saa vastaansa muut kovat viisivuotiaat: muun muassa Amazing Playerin, Corazon Combon ja Callela Nelsonin.

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
logo
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi