Hevosurheilu.fi:lle uusi ilme
Hevosurheilun verkkosivut uudistuvat.Kuva: Anu Leppänen.

Hevosurheilu.fi:lle uusi ilme

Hevosurheilu-lehden verkkosivut, hevosurheilu.fi, uudistuvat ensi viikolla. Jatkossa jutut voi vaikka kuunnella.

Uunituoreessa ilmeessä verkkosivuilla näkyy Hevosurheilun tuttu turkoosi väri, mutta sivujen asettelu on mennyt täysin uusiksi. Sivut on tehty käyttäjäystävälliseksi, ja Hevosurheilun lukija voi ketterästi selata juuri niitä uutisia, joita hän kulloinkin haluaa.
Eikä aina tarvitse kaivaa lukulaseja silmille, sillä juttuja voi myös kuunnella. Kuuntelu käy helposti. Kun avaa yksittäisen jutun, otsikon alle ilmestyy kuuntele-nappi. Sitä painamalla saa jutun ääneen luettuna ilman, että tarvitsee liikauttaa silmiä riviltä toiselle. Jatkossa voi siis saada mehevimmät ja kiinnostavimmat hevosalan kuulumiset – vaikka olisi kuskina matkalla ravi- tai ratsastuskilpailuihin.

"Hevosurheilun uusi verkkosivu on yksinkertainen käyttää, mutta se sisältää paljon uusia toimintoja, joiden avulla voimme tarjota hevosten ystäville vieläkin parempaa ja näyttävämpää luettavaa", Hevosurheilu-lehden verkkotuottaja Henna Siponen kertoo.

Pääkategorioita sivustolla on neljä: Ravit, Ratsastus, Pelit ja Lisää-valikko, jonka alta löytyy muun muassa näköislehti ja verkkokauppa. Kategorioiden alta löytyvät alaotsikot, kuten podcastit ja ulkomaiden tapahtumat. Sivustoa kehitetään jatkuvasti, ja uutta on vielä luvassa.

Voit katsoa oheiselta videolta, miltä sivut tulevat näyttämään:

"Olemme Hevosurheilussa ottamassa isoja, digitaalisia askelia tulevaisuudessa, ja uudet verkkosivut antavat paljon mahdollisuuksia parantaa lehtemme käytettävyyttä. Kuten hevosurheilu alana, myös Hevosurheilu-lehtenä kehittyy jatkuvasti paremmaksi."

"Olen erittäin iloinen, että voimme tarjota lukijoillemme monipuolista ja laadukasta sisältöä alustalla, jota varmasti jokainen osaa käyttää. Tämä ei jää tähän", Siponen naurahtaa.

Hevosurheilu.fi-sivu toimii niin tietokoneella kuin puhelimella, eli palvelua voi käyttää juuri sillä laitteella kuin itse haluaa. Uudistuksessa on kiinnitetty huomiota etenkin kasvavaan mobiilikäyttöön, ja nyt sivut skaalautuvat sujuvasti pienempäänkin tilaan sopivaksi.

Nyt julkaistun kotisivun kautta voi myös tilata Hevosurheilun paperi- tai digilehden tai sukeltaa mahtavia tuotteita sisältävään verkkokauppaan.

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi