Suuren osan Hevosurheilun sisällöstä voi myös kuunnella, vaikkapa kilpailureissulla autosa.
Suuren osan Hevosurheilun sisällöstä voi myös kuunnella, vaikkapa kilpailureissulla autosa.Kuva: Jarno Unkuri

Digioikeudet kuuluvat kaikkiin Hevosurheilun tilauksiin - joko olet kokeillut kuunnella juttuja verkossa?

Hevosurheilun digikäyttäjäksi rekisteröityminen vaatii sähköpostiosoitteen. Kun sellainen on liitetty tilaajatietoihin, kaikki on helppoa.

Hevosurheilu on julkaissut viime keväästä lähtien valtaosan omaa toimituksellista työtä vaatineista artikkeleista verkossa maksumuurin takana, vain digitilaajille tai tilaajaetuna painetun lehden tilaajille. Entistä isompi osa lehden sisällöstä jaetaan rinnakkaisesti verkon uutisvirrassa, jolloin sitä voi hyödyntää kuhunkin tilanteeseen sopivalla tavalla – vaikkapa kuunneltuna.

Digikäyttäjäksi rekisteröityminen on yksinkertaista, mutta vaatii sähköpostiosoitteen, johon rekisteröityminen vahvistetaan ja joka toimii sen jälkeen henkilökohtaisena käyttäjätunnuksena. Jos tiedät asiakasnumerosi laskusta tai muuten, sähköpostiosoitteen voi käydä päivittämässä tilaajatietoihin verkkosivujen Asiakaspalvelun alta löytyvällä itsepalvelusivustolla. Osoitteen päivittyminen maksumuurille tapahtuu eräajossa seuraavana yönä, minkä jälkeen voit rekisteröityä digikäyttäjäksi seuraavana päivänä.

Mikäli et tiedä asiakasnumeroasi, voit kysyä sen tai pyytää asiakaspalvelua liittämään sähköpostiosoitteesi tilaukseen lähettämällä sähköpostia osoitteeseen tilaukset@hevosurheilu.fi.

Rekisteröityminen tapahtuu klikkaamalla sivuston oikeasta yläkulmasta ”Kirjaudu”. Avautuva sivu tarjoaa ensin kirjautumista, mutta rekisteröityäksesi klikkaa Kirjaudu-sanan vierestä ”Rekisteröidy”.

Digikäyttäjänä saat uutiset tuoreempina ja luet tai kuuntelet niitä ja muita juttuja missä, miten ja milloin sinulle parhaiten sopii. Kuunteleminen tapahtuu klikkaamalla Kuuntele-kuvaketta jutun julkaisutietojen perässä.

Tilaajaetuihin kuuluvat myös näköislehti ja kestotilaajilla digitaalinen lehtiarkisto. Näköislehtenä Hevosurheilu ilmestyy aina jo ilmestymispäivän aamuna kuuden pintaan. Lehtiarkistosta löytyvät kaikki Hevosurheilut vuodesta 1924 lähtien. Voit hakea juttuja hakusanalla tai lauseella tai valita tietyn vuoden kaikki lehdet vuosilukuvalinnalla.

logo
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi