Hevosurheilun mobiilisovellus vaihtoehtoisia aloitussivuja
Digitilaajana verkkosisältöjä ja näköislehtiä lukee kätevimmin Hevosurheilun mobiilisovelluksella.

Hevosurheilun digitilaukset voi maksaa nyt myös MobilePaylla

Toistuvaismaksuille tuli entistä helpompi maksutapa.

MobilePay-maksaminen on ollut Hevosurheilun käyttämässä Paytrail-maksutavassa mahdollisuutena tähänkin asti, mutta vain kertamaksuissa. Nyt MobilePay-maksaminen on mahdollista myös digitilausten toistuvaismaksuissa eli sekä Hevosurheilun että Hevosurheilu RATSASTUKSEN kerran kuukaudessa veloitettavien tilausten maksamisessa.

Jos on laittanut MobilePay-sovellukseen molemmat maksutavat, maksut pystyy maksamaan joko debitiltä tai creditiltä. MobilePay on paljon helppokäyttöisempi kuin aikaisempi luottokorttimaksaminen, sillä se ei vaadi erillistä maksun hyväksymistä pankin sovelluksella tai tunnuslukukortilla – riittää, kun hyväksyy maksun vetäisemällä MobilePayn Lähetä-nuolen oikealle.

Hyväksymisen jälkeen sovellus huolehtii automaattisesti kuukausittaisista maksuista valitulla maksutavalla (credit tai debit), ja tilaus jatkuu automaattisesti, kunnes se lopetetaan.

MobilePay-maksu on erityisen kätevä maksutapa esimerkiksi tapahtumissa, joissa maksun hyväksyminen perinteisillä tavoilla on ollut tähän asti hieman hankalaa.

MobilePaylla on Suomessa 2,6 miljoonaa käyttäjää, ja käyttäjämäärä on jatkuvasti kasvussa.

”Kesän aikana tulemme viemään monelle raviradoille QR-tauluja, joista voi skannata itsensä verkkokauppaamme ja tilata edullisen ensimmäisen kuukauden tilausjakson Hevosurheilun digistä. Maksu voi tapahtua silloinkin joko normaalilla luottokorttimaksulla tai vielä kätevämmin MobilePayn toistuvaismaksulla. Myös Hevosurheilu Ratsastus on toki tilattavissa uudella maksutavalla verkkokaupassamme läpi kesän”, Suomen Hevosurheilulehti Oy:n toimitusjohtaja Keijo Kinnula vinkkaa.

Tilaa Hevosurheilu (sisältää Hevosurheilu RATSASTUKSEN) tästä linkistä!

Tilaa Hevosurheilu RATSASTUS tästä linkistä!

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
logo
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi