Vanhoja lehtiä voi selata käyttämällä hakusanaa tai rajaamalla vuosikertoja. Hakutulokset voi järjestää joko uusimmasta vanhimpaan tai vanhimmasta uusimpaan.
Vanhoja lehtiä voi selata käyttämällä hakusanaa tai rajaamalla vuosikertoja. Hakutulokset voi järjestää joko uusimmasta vanhimpaan tai vanhimmasta uusimpaan.

Hevosurheilun odotettu arkisto on avattu – yli 5 000 lehteä lähes sadan vuoden ajalta

Hevosurheilu-lehden arkisto avattu lehden tilaajille. Arkistossa on 5 053 lehteä vuodesta 1924 alkaen. Uusi palvelu tarjoaa ainulaatuisen ikkunan hevosurheilun maailmaan lähes sadan vuoden ajalta.

Vanhat lehdet ovat varsinainen aarreaitta monesta näkökulmasta. Syntymäpäivähaastattelut ja kilpailuselostukset toimivat tarkkana ajankuvana ja historialähteenä. Tuloksia eri vuosilta selaamalla voi arvioida, mikä merkitys valmennuksen ja jalostuksen kehityksellä on ollut tulostasoon. Lehden ilmoitukset kertovat omaa kieltään menneistä vuosikymmenistä ja tarjoavat mahdollisuuden nostalgiamatkaan vaikkapa oman syntymävuoden tapahtumiin. Osa vanhoista jutuista ja ilmoituksista saattaa näyttäytyä nykyajan katsannossa tahattoman koomisina.

”Olemme iloisia, että voimme tarjota tilaajillemme tämän ainutlaatuisen palvelun, joka on samalla myös merkittävä kulttuuriteko hevosalalla”, Hevosurheilu-lehden toimitusjohtaja Keijo Kinnula sanoo.

Näköislehtiä voi selata aikajärjestyksessä tai hakusanoja ja hakulauseita hyödyntämällä. Hakusanan lisäksi tuloksia voi rajata haluamilleen vuosille. Hakutulokset voi järjestää uusimmasta vanhimpaan tai vanhimmasta uusimpaan.

Hevosurheilu on ollut historiansa aikana nimeltään myös Hevostalous ja sitä ennen Hevoslehti. Niiden numerot ovat osa arkistoa.

Arkistoon pääsee hevosurheilu.fi-verkkopalvelusta oikeassa laidassa olevasta Lisää-valikosta valitsemalla Lehtiarkisto. Sinne pääsee kirjautumalla asiakasnumerolla. Salasanan toimii oma postinumero. Asiakasnumero löytyy laskusta tai sen saa Hevosurheilu-lehden asiakaspalvelusta osoitteesta tilaukset@hevosurheilu.fi

Lue lisää: Näin tilaat Hevosurheilu-lehden.

Leike vuodelta 1938, jolloin lehden nimi oli vielä Hevostalous.
Leike vuodelta 1938, jolloin lehden nimi oli vielä Hevostalous.

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi