Hevosurheilu Ratsastus toimii nyt osoitteessa ratsastus.hevosurheilu.fi
Hevosurheilu Ratsastus toimii nyt osoitteessa ratsastus.hevosurheilu.fiKuva: Anu Leppänen

Hevosurheilun ravi ja ratsastus lähtevät eri urille – jatkossa ratsastusaiheet löydät osoitteesta ratsastus.hevosurheilu.fi

Ratsastuksesta pitäville Hevosurheilun lukijoille on tullut joulu. Heitä ajatellen on avattu uusi, puhtaasti ratsastukseen keskittyvä verkkosivusto ratsastus.hevosurheilu.fi.

Hevosurheilu-lehti on avannut uuden digitaalisen palvelun osoitteessa ratsastus.hevosurheilu.fi. Sivusto on erityisesti jokaisen ratsastuksesta kiinnostuneen ja eri ratsastuslajeja seuraavan ihmisen paikka, jossa vieraileminen kannattaa.

Hevosurheilu-lehdessä päädyttiin perustamaan ratsastusaiheille oma alusta etenkin sen takia, että nykyisillä hevosurheilu.fi:n verkkosivuilla ravi- ja ratsastusuutiset olivat samassa uutisvirrassa ja oman lajin tuoreimmat ja kiinnostavimmat uutiset saattoivat jäädä löytymättä, Hevosurheilu-lehden päätoimittaja Jari-Pekka Rättyä perustelee.

”Kaikki lukijamme eivät ole kiinnostuneita sekä raveista että ratsastuksesta, mikä on aiheuttanut tyytymättömyyttä molempien lukijaryhmien keskuudessa. Eriyttämällä ratsastuksen verkkoon ja ravit painettuun lehteen pystymme palvelemaan molempia ryhmiä paremmin. Myös kävijädatan perusteella verkko on luontaisempi julkaisualusta ratsastuksesta kuin raveista kiinnostuneille, vaikka molempia pyritään palvelemaan siellä entistä paremmin.”

Hevosurheilu Ratsastusta vetää tuttuun tapaan toimituspäällikkö Leena Alérini.

”Lukijat saavat saman hyvän sisällön uudessa, nopeammassa paketissa. Sisältöjen eriyttämistä on toivottu vuosien varrella ja nyt se tapahtuu sekä lehdessä että somealustoilla”, Alérini kiteyttää.

Ratsastussivut poistuvat Hevosurheilun painetusta tuotteesta tämän vuoden päätyttyä. Yhä suurempi määrä Hevosurheilun lukijoita on siirtymässä digitaalisten tuotteiden käyttäjäksi, ja Hevosurheilu Ratsastus haluaa kirmata tämän aallon harjalla.

”Verkkolehti on nykyaikaa, monestakin syystä”, Alérini sanoo.

Ratsastuksella on tärkeä merkitys Hevosurheilulle, Rättyä vakuuttaa. ”Ratsastus ja sen harrastajat ovat Hevosurheilun strategiassa erittäin tärkeässä roolissa, ja oman verkkosivun luominen on osa tämän strategian toteuttamista.”

Suomen Hevosurheilulehti Oy:n toimitusjohtaja Keijo Kinnula painottaa, että ratsastus on yhtiön toinen tukijalka.

”Tutkimusten ja datan perusteella ratsastajat ovat ravikansaa enemmän digiorientoituneita ja lukevat mielellään journalismia sähköisistä kanavista. Me tarjoamme asiakkaille täsmäpalvelua”, Kinnula näkee.

Ratsastus.hevosurheilu.fi tarjoaa siis jatkossakin samaa, mitä Hevosurheilun tilaajat ovat saaneet tähänkin saakka, eli päivänpolttavia uutisia, syväluotaavia lähikuvia sekä mielenkiintoisia ja tietopohjaisia artikkeleita niin taito-, jalostus-, kuin neuvonta-aiheista.

Hevosurheilu Ratsastuksessa julkaistaan jo nyt paljon sellaista materiaalia, mikä ei mahdu painettuun sanomalehteen, ja tämä tahti kiihtyy kaiken aikaa. Tapahtumarikkaat videot ja pidemmät podcastit tarjoavat monipuolisuutta, ja jokainen Hevosurheilu Ratsastuksen artikkeli on myös kuunneltavissa, joten lukija voi nauttia lehden sisällöstä missä vain, milloin vain.

Oikeus lukea uusia ratsastussivuja kuuluu kaikkiin Hevosurheilun nykyisiin tilauksiin eikä edellytä mitään toimenpiteitä. Lukeminen tapahtuu nykyisillä Hevosurheilu-tunnuksilla.

Uutta on mahdollisuus tilata pelkkä ratsastussivujen lukuoikeus.

”Edullisemman hinnan myötä toivomme tavoittavamme suuren joukon sellaisia ratsastuksen harrastajia, jotka eivät ole halunneet maksaa ravisisällöistä”, Keijo Kinnula sanoo.

Ratsastussivujen kestotilaajille avautuu myös lähes koko Hevosurheilu-lehden 100-vuotisen historian kattava lehtiarkisto, jonka uumenissa vierähtää tovi jos toinenkin.

Hevosurheilu Ratsastus on saanut myös omat sosiaalisen median kanavat. Löydät ratsastusaiheiset tilit Facebookista ja Instagramista nimellä Hevosurheilu Ratsastus.

Hevosurheilu Ratsastus toimii nyt osoitteessa ratsastus.hevosurheilu.fi
Pääkirjoitus: Historiallinen uudistus
Hevosurheilu Ratsastus toimii nyt osoitteessa ratsastus.hevosurheilu.fi
Ratsastus siirtyy kokonaan verkkoon

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
logo
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi