Hevosurheilun verkkopalvelu uudistuu – jatkossa tilaajat saavat eniten
Hevosurheilun verkkopalvelu uudistuu maanantaina 16.5.

Hevosurheilun verkkopalvelu uudistuu – jatkossa tilaajat saavat eniten

Tämä tarkoittaa sitä, että asiakkaalla tulee olla voimassa joko printti- tai verkkopalvelutilaus päästäkseen lukemaan nettisivujemme kaikkia artikkeleita. Hevosurheilun paperilehden tilaajat eivät törmää maksumuuriin, kunhan rekisteröivät itselleen Hevosurheilu-tunnuksen.

Jos et ole vielä Hevosurheilu-lehden tilaaja, nyt on aika toimia. Hevosurheilu on maan pitkäaikaisin ja kattavin hevosalan ihmisten erikoislehti, joka tarjoaa monipuolista luettavaa jokaiseen makuun. Jatkossa tilaajat hyötyvät sisällöstä eniten.

Käytännössä verkkopalvelun muuttuminen näkyy siinä, että kun lukija klikkaa juttulinkkiä nettisivuilla, hän ei välttämättä pääse lukemaan sitä ilman, että hän on Hevosurheilu-lehden tilaaja.

Yhä useampi kotimainen ja ulkomainen media jakavat sisältöään vain tilaajilleen, ja Hevosurheilu-lehti on päättänyt liittyä tähän seuraan.

Maksumuurit ovat yleistyneet viime vuosina hurjasti, ja sille on syynsä. Lehtitalot voivat tarjota tilaajamaksua vastaan entistä monipuolisempaa sisältöä lukijoilleen ja palvella koko ajan kasvavaa digikäyttäjien joukkoa.

Lukija saa tällaisen ilmoituksen, jos ei ole kirjautunut ja juttu on maksumuurin takana.
Lukija saa tällaisen ilmoituksen, jos ei ole kirjautunut ja juttu on maksumuurin takana.Kuva: Anu Leppänen

Miksi osa sisällöstä muuttuu maksulliseksi?

”Sillä rahoitetaan vastuullista journalistista toimintaa samaan tapaan kuin tilausmaksuilla. Verkkolehden keskeisimmät ja kiinnostavimmat sisällöt ovat tarjolla vain tilaajille. Verkkolehti muodostaa vaihtoehtoisen ja nopeamman tavan lukea juttuja kuin paperilehti ja uutiset voidaan julkaista tuoreina”, , Hevosurheilu-lehden päätoimittaja Tero-Mikko Talaslahti sanoo.

”Uudistus antaa tilaajille mahdollisuuden lukea juttuja heille parhaiten sopivana ajankohtana ja mieluisimmasta kanavasta. Sekä juuri sitä sisältöä, mistä he ovat kiinnostuneita. Verkkolehti ei syrjäytä paperilehteä, vaan muodostaa sille vaihtoehdon, joka samalla tuo mahdollisuuksia liikkuvan kuvan ja äänen välittämiseen”, Suomen Hevosurheilulehti Oy:n toimitusjohtaja Keijo Kinnula jatkaa.

Hevosurheilu-lehden verkkopalvelu uudistuu ja jatkossa tilaajat saavat runsaammin luettavaa.
Hevosurheilu-lehden verkkopalvelu uudistuu ja jatkossa tilaajat saavat runsaammin luettavaa.Kuva: Anu Leppänen.

Koko paketti vai pelkkä digi?

Kinnula kertoo, että lukijoille, jotka eivät ole vielä Hevosurheilu-lehden tilaajia, on tarjolla useampia vaihtoehtoja. Tilaaja voi valita itselleen koko paketin, joka sisältää kaikki Hevosurheilun tuotteet paperilehdestä kattavaan verkkopalveluun, tai pelkän digipalvelun, joka sisältää maksumuurin takana olevat artikkelit, keskiviikkoisin paperisena ilmestyvän Hevosurheilun digitaalisen näköislehden sekä ainutlaatuisen lehtiarkiston.

”Pelkän digipalvelun hinta on 10,90 euroa kuukaudessa, ja se veloitetaan luottokortilta kuukausittain."

Jatkossa artikkelit, jotka tähän asti ovat olleet ainoastaan paperilehdissä, löytyvät myös verkosta. Ja kukapa ei innostuisi lehtiarkistosta, josta voi hakea vaikkapa kaiken, mitä omasta hevosesta on ikinä Hevosurheilussa kirjoitettu.

Tilaa-nappi löytyy sivuston ylälaidasta. Kuvassa oikealla näkyvä ihmishahmo on paikka, josta voi kirjautua palveluun.
Tilaa-nappi löytyy sivuston ylälaidasta. Kuvassa oikealla näkyvä ihmishahmo on paikka, josta voi kirjautua palveluun.Kuva: Anu Leppänen

Hevosurheilu-tunnus avaa artikkelit

Hevosurheilu-lehden nykyisille tilaajille uudistus tuo ainoastaan yhden muutoksen, jos digipalvelut haluaa käyttöön. Paperilehden lukijoiden tarvitsee luoda itselleen Hevosurheilu-tunnus, jonka avulla koko hevosurheilu.fi:n sisältö avautuu lehtiarkistoineen ja näköislehtineen.

Tunnuksena toimii sama sähköpostiosoite, mikä löytyy Hevosurheilun asiakastiedoista. Jos sähköpostia ei vielä löydy Hevosurheilun asiakasrekisteristä, se pitää lisätä sinne joko itsepalvelusivuston kautta tai ilmoittaa asiasta Hevosurheilun asiakaspalveluun.

Kun sähköposti on lisätty tilaustietoihin, se päivittyy maksumuurille seuraavan yön aikana. Päivittymisen jälkeen tilaaja voi rekisteröidä itselleen Hevosurheilu-tunnuksen.

Tunnuksen luomiseen löydät ohjeet alempaa jutusta.

Alkuvaiheessa näköislehti ja lehtiarkisto toimivat vielä vanhalla tunnuksella eli laskusta löytyvällä asiakasnumerolla ja salasanana toimivalla omalla postinumerolla.

Lehden paperisessa tuotteessa on edelleen sama laadukas sisältö kuin tähänkin saakka, eikä siitä tingitä. Toisaalta verkkopalvelun käyttöönotto antaa printtilehden tilaajalle vapaat kädet rikastaa lukukokemustaan esimerkiksi videoilla ja äänellä – juuri niillä, joita paperiseen tuotteeseen ei saada.

”Tarjontaa lisätään ja monipuolistetaan verkossa tulevaisuudessa merkittävästi. Uutiset ja vihjeet saa verkossa tuoreempina ja niitä voi lukea missä ja milloin tahansa langattomilla älylaitteilla kuten älypuhelimilla ja padeilla”, Talaslahti sanoo.

Tarjontaa lisätään ja monipuolistetaan verkossa tulevaisuudessa merkittävästi.
Tero-Mikko Talaslahti, Hevosurheilu-lehden päätoimittaja

Tunnus luodaan ja rekisteröidään itse

Hevosurheilu-tunnus on sähköpostiosoitteesta ja käyttäjän itsensä luomasta salasanasta koostuva käyttäjätunnus.

Tunnuksen pääset rekisteröimään hevosurheilu.fi-sivuston oikeasta yläkulmasta. Kun olet rekisteröinyt tunnuksen, voit jatkaa kirjautumiskohtaan. Mobiililaitteella kirjautuminen näkyy ihmishahmo-logona näytön oikeassa yläkulmassa.

Tiedossa on, että kirjautuminen voi tietyillä päätelaitteilla tuottaa hankaluuksia etenkin käyttäjille, jotka törmäävät maksumuurilliseen juttuun Facebookin applikaation kautta.

Sen takia suosittelemmekin menemään suoraan hevosurheilu.fi-sivustolle ja kirjautumaan Hevosurheilun käyttäjäksi sivuston oikeasta ylälaidasta.

Jos sinulla on ongelmia, ota rohkeasti yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen tilaukset@hevosurheilu.fi tai puhelimitse numeroon 020 760 53 30. Puheluun vastataan arkisin kello 10–15 välillä.

Maksut hevosurheilun numeroihin lankaliittymästä 8,35 snt/puhelu + 7,02 snt/minuutti ja matkapuhelinliittymästä 8,35 snt/puhelu + 17,7 snt/minuutti. Hinnat sis. alv 24%.

Hevosurheilun verkkopalvelu uudistuu maanantaina 16.5.
Mikä on kirjautumiseen käytettävä Hevosurheilu-tunnus?

Päivitetty 16.5. kello 9.20: Lisätty tieto siitä, että Hevosurheilun asiakkaiden sähköpostit tulee olla lehden asiakastietojärjestelmässä, jotta Hevosurheilu-tunnus toimii.

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi