Hippoksen hallitus kokoontui - päätti ratakatastrofin seuraamuksista Mikkelille

Hippoksen hallitus kokoontui - päätti ratakatastrofin seuraamuksista Mikkelille

Hallitus vahvisti myös suomenhevosen asemaa suhteessa kylmäverisiin ja vahvisti vuoden 2024 kilpailukalenterin.

Mikkelin Kavioliiga-ravit jouduttiin viime lauantaina peruuttamaan huonojen rataolosuhteiden johdosta. Sen seurauksena Mikkelin ensi vuodelle 2.11.2024 luvatut T75-finaalit siirtyvät ajettaviksi 26.10.2024 Kouvolassa.

”Hallitus käsitteli kokouksessaan perusteellisesti mahdollisia seuraamuksia, joista yksi mahdollinen olisi ollut vähentää Kavioliiga-ravipäivä Mikkeliltä. Päätöksenteossa haluttiin kuitenkin varmistaa, ettei se kohdistu muihin alueen toimijoihin kuin laiminlyönnin myöntäneeseen ravirataan. Siirtämällä divisioonafinaalit Kouvolaan myös Itä-Suomen alueen toimijoiden kilpailumahdollisuudet säilyvät. Lisäksi Mikkelin raviradalta on vähennetty jo yksi Kavioliiga-ravipäivä vuoden 2024 kalenterista johtuen jo aikaisemmista ravipäivävähennyksistä ja ympärivuotisten raviratojen nimeämispäätöksistä”, puheenjohtaja Antti Lehtisalo avaa päätöstä Hippoksen tiedotteessa.

Hallitus käsitteli kokouksessaan kilpailuvaliokunnan esityksen suomenhevosten etusijasta kylmäverilähdöissä. Tällä hetkellä suomenhevosilla ei ole etusijaa kahdessa ylimmässä Kavioliiga-sarjassa. Hallitus päätti kilpailuvaliokunnan esityksen mukaisesti, että kaikissa kylmäverisarjoissa otetaan vuonna 2024 käyttöön etusija suomenhevosille lukuun ottamatta kilpailuja, joiden omissa säännöissä on toisin mainittu.  

“Päätöksellä haluttiin vahvistaa suomenhevosen kilpailuasemaa”, Lehtisalo perustelee.  

Hallitus vahvisti kokonaisuudessaan vuoden 2024 ravikalenterin, joka julkaistaan erikseen tämän viikon aikana.

Linkki Hippoksen hallitustiedotteeseen

Hippoksen hallitus kokoontui - päätti ratakatastrofin seuraamuksista Mikkelille
Puheenjohtaja Markku Kakriainen: ”Toimitusjohtajan luottamus mitataan jokaisessa hallituksen kokouksessa”

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
logo
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi