Annika Nisonen kuvattuna vuonna 2022.
Annika Nisonen kuvattuna vuonna 2022.Kuva: Anu Leppänen

Hippoksen uusi kilpailutoiminnan koordinaattori on talossa tuttu

Annika Nisonen on työskennellyt Hippoksen kilpailuosastolla perhevapaan sijaisena kesäkuusta 2022 elokuuhun 2023.

Aktiivinen raviurheilutoimija Annika Nisonen on Suomen Hippoksen uusi kilpailutoiminnan koordinaattori, tiedottaa Hippos.

Hän on toiminut muun muassa raviurheilun mediatyöläisenä sekä erilaisissa toimihenkilötehtävissä, ja hän työskenteli talossa kilpailuosastolla perhevapaan sijaisena kesäkuusta 2022 elokuuhun 2023.

”Palaan ilolla töihin Suomen Hippokseen. Työ raviurheilun ja raviurheilevien ihmisten parissa on moniulotteisuudessaan äärimmäisen kiehtovaa ja mielenkiintoista”, Annika Nisonen kertoo tiedotteessa.

”Annika tuntee talon ja hänellä on laaja kokemus kilpailuosaston tehtävistä. Annikan vuorovaikutus kilpailijoiden kanssa on saanut kiitosta ja hänen osaamisensa täydentää kilpailuosaston muiden ammattilaisten osaamista”, toimitusjohtaja Minna Mäenpää perustelee valintaa.

Nisonen aloittaa työssään joulukuun alussa, jolloin myös uusi ravikilpailujohtaja Arto Hytönen aloittaa.

”Emme palaa täysin samaan malliin, jossa toimimme aikaisemmin. Lähtökohtana on purkaa hierarkiaa ja määrittää selvät vastuualueet jokaiselle, jotta päätöksenteko ja toiminta on tehokasta”, Mäenpää jatkaa.

Raviurheilun kilpailukalenterin osalta avainroolissa on yhteistyö ratojen kilpailupäälliköiden ja kilpailusihteereiden kanssa.

”Ravikilpailukalenterin rakentaminen ja sarjasuunnittelu on Hippoksen ja ratojen yhteinen asia, jossa tarvitaan sekä valtakunnallista että alueellista näkemystä. Hippoksen osalta keskusjärjestössä tullaan vahvistamaan tarvittavaa osaamista kilpailutoiminnan suunnitteluun ja kehittämiseen viimeistään alkuvuonna", Mäenpää sanoo.

Annika Nisonen kuvattuna vuonna 2022.
Arto Hytösestä Suomen Hippoksen uusi raviurheilujohtaja

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
logo
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi