Suomen Hippos aloittaa muutosneuvottelut.
Suomen Hippos aloittaa muutosneuvottelut. Kuva: Juho Hämäläinen

Hippos aloittaa muutosneuvottelut – Vähennystarve enintään yhdeksän henkilöä

Suomen Hippos aloittaa kaikkia toimihenkilöitä koskevat muutosneuvottelut.

Suomen Hippos aloittaa muutosneuvottelut, jotka koskevat organisaation kaikkia toimihenkilöitä. Muutosneuvottelut aloitetaan tuotannollisista ja taloudellisista syistä, Suomen Hippos tiedottaa.

Muutosneuvotteluiden syyksi tiedotteessa kerrotaan hevostalouden toimintaympäristön muutokset, jotka vaikuttavat myös Hippoksen toimintaan ja talouteen.

"Tämän lisäksi Suomen Hippoksen palvelut ovat muuttuneet entistä digitaalisemmiksi ja asiointi siirtyy sähköiseen asiointiin", tiedotteessa sanotaan.

Tiedotteen mukaan muutosneuvotteluissa neuvotellaan yhdessä henkilöstön edustajien kanssa työnantajan ehdotuksista muutos- ja säästötoimenpiteiksi, sekä käydään läpi niiden perusteet ja vaikutukset.

Vähennystarve koskee enintään yhdeksää henkilöä. Neuvotteluiden aikana harkitaan myös tehtävien yhdistämistä ja toimenkuvien uudelleenorganisointia.

"Muutosneuvottelut halutaan käydä hyvässä vuorovaikutuksessa yhdessä työntekijöiden kanssa ja neuvotteluissa pyritään etsimään vaihtoehtoja siten, että henkilöstövaikutukset voitaisiin minimoida."

”Koko hevostalous on ison muutoksen keskellä ja myös Suomen Hippoksen on tarkasteltava oman toimintansa tehostamista. Muutosneuvotteluiden tavoitteena on pitkän tähtäimen toimintakyvyn ja vakaan talouden varmistaminen. Ajatuksemme ovat näiden raskaiden uutisten aikana henkilöstön jaksamisessa”, Suomen Hippoksen puheenjohtaja Antti Lehtisalo kommentoi tiedotteessa.

Muutosneuvottelut alkavat 30.3. Suomen Hippos ry omistaa Suomen Hevosurheilulehti Oy:n.

Päivitetty 12.58: Vaihdettu pääkuva.

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi