Tom Gordin jokasyksyisen Horse Show'nsa järjestelytunnelmissa.
Tom Gordin jokasyksyisen Horse Show'nsa järjestelytunnelmissa.Kuva: Leena Alérini

Jäähallissa tupa täynnä isoja poikia

Isoja poikia ja isoja tyttöjä. Jäähalliin on tulossa liuta kansainvälisiä nimiä, "kaikkien aikojen Horse Show", kuten kisajärjestäjä Tom Gordin tapaa tässä vaiheessa vuotta sanoa.

Tosiasiassa, mitä ratsastajanimiin tulee, otanta on tavanomainen. Horse Show'ssa on tähänkin asti ollut vuosittain kansainvälisesti erittäin tasokas osanottajalista.

Kärkinimi tänä vuonna on Ruotsin Peder Fredricson, Rion olympialaisten hopeamitalisti. Myös Steve Guerdat, Marco Kutscher, Philipp Weishaupt, Edwina Tops-Alexander, Kevin Staut, Scott Brash ja Martin Fuchs ovat paikalla.

Suomessa näille kaikille huippunimille pistävät kampoihin Maiju Mallat, Niclas Aromaa, Mikko Mäentausta, Marina Ehrnrooth ja Hanna Tardiveau.  Ja erityisesti Anna-Julia Kontio.

Tuleva kausi tulee olemaan Kontion, sillä hän on ilmoittanut jo etukäteen aikovansa world cupin finaaliin. Hänellä on myös tarvittavat hevoset yritykseen.

Kontiota ja Suomen maajoukkuevalmentajaa odotettiin tiistain tiedotustilaisuuteen helsinkiläishotelli Scandic Parkiin, mutta sen enempää Kontio kuin Herve Godignonkaan eivät olleet paikalla.

Godignon pitää tänään yksityistä valmennustilaisuutta Kirkkonummella ja Kontio peruutti tulonsa tänään viime hetkellä,  vedoten Gordinin mukaan force majeur -syyhyn.

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
logo
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi