Hotlinki ei kaivannut vetoapua Härmä-ajossa
Ville Pohjola ohjasti sunnuntaina Härmässä Hotlinkia neljännen kerran ja onnistui ajamaan toisen voiton. Kahdesta muusta kilpailusta tuloksena on ollut kakkossija sekä hpl. Kuva: Anu Leppänen

Hotlinki ei kaivannut vetoapua Härmä-ajossa

Viikonloppuna katseet ovat olleet vahvasti Elitloppet-raveissa, mutta myös Suomessa on kisattu. Sunnuntaina ravattiin Härmän Powerparkissa, missä päälähtö oli Härmä-ajo.

Hotlinki oli edellisessä kilpailussaan laukannut voittotaistosta maalisuoralla, mihin nähden se oli ehkä yllättävänkin unohdettu. Ville Pohjola ajoi Esa Mikkilän valmennettavan voimiin luottaen johtavan rinnalta, mistä Hotlinki runttasi niukkaan 2000 euron arvoiseen voittoon ennen hyvin kirinyttä Vuaran Viimaa.

"Kuolemanpaikka sopii sille, ja tiesin tämän jaksavan vetää siitä loppuun asti. Ehkä 75-voitto 2020 syksyllä Vermossa oli mahtavin, ja tämä voitto varmaan heti lähellä sen jälkeen", Hotlinkin hoitaja Miia-Kaisa Syrjälä kertoi voittajahaastattelussa.

Lämminveristen kovimmassa koitoksessa oteltiin 1609 metrin matkalla. Parhaaksi punnersi tällä viikolla jo maanantaina voiton makuun päässyt Farzad Boko, joka ravasi Juha Länsimäen ajamana toisella ilman selkää. Voittoaika Antti Ala-Rantalan valmennettavalla oli 12,7a.

Lisää raveista keskiviikon Hevosurheilussa ja tilaajille jo huomenna verkossa.

Oletko jo tilaaja?

Toto4-voittajat, peliosuus ja rivin arvo

T4-1: 5 Farzad Boko, 33 %, 3,90 €

T4-2: 7 Hotlinki, 9 %, 20,76 €

T4-3: 11 Feeling Dream, 65 %, 23,49 €

T4-4: 4 Ämpäri, 26 %, 29,14 €

Vaihto: 27 214,30 euroa

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi