HU kysyy: Mitä vielä kokeillaan?

HU kysyy: Mitä vielä kokeillaan?

Suomen Hippoksen hallitus päätti viime viikon kokouksessaan, että 7.10. Turun, 4.11. Porin ja 16.12. Vermon T75-raveissa kokeillaan loppuvuoden aikana kello 16:n alkamisaikaa.

Turussa vastaavat PM-ravit on aloitettu jo neljänä viime vuonna kello 17, ja Porissa St. Leger -ravit aloitettiin kello 17 vuonna 2021. Kilpailijoiden kielteinen suhtautuminen on tullut selväksi, mutta mitä vielä kokeillaan, puheenjohtaja Antti Lehtisalo?

”Nyt halutaan saada palautetta myös katsojilta ja yhteistyökumppaneilta sekä todellista ja vertailukelpoista tietoa alkamisajan vaikutuksesta peli- ja ravintolamyyntiin. Sellaista tietoa ei ole vielä olemassa. Pelimyyntiin vaikuttavat tietysti monet asiat, eivätkä eri vuosien pelivaihdot ole suoraan vertailukelpoisia keskenään, mutta tulevaa lisenssimarkkinaakin ajatellen on tärkeää saada selville, miten ravien alkamisaika vaikuttaa vaihtoon. Sitä yritetään nyt selvittää yhdessä Veikkauksen kanssa Veikkauksen laatimilla mittareilla. Vaikutuksesta ravintolamyyntiin on kerrottu merkittäviä lukuja, mutta faktatietoa meillä ei siitäkään vielä ole.”

”Pidemmälle tulevaisuuteen katsottaessa tieto on arvokasta myös siksi, että lisenssimarkkinaan mentäessä tulee T75-raveille harkittavaksi kokonaan uusiakin ajankohtia. Ei ole järkevää, että pohjoismaiden pääravit ja -pelit kilpailevat toistensa kanssa – varsinkaan sitten, kun pelaaminen muista pohjoismaista Suomen raveihin mahdollistuu. Siksi on hyvä, että perjantai-iltaakin kokeillaan ensi kesänä Vieremällä.”

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
logo
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi