Willow Pride palkittiin viime vuoden parhaana vanhempana lv-tammana  Ravigaalassa. Hoitaja Noora Tuula otti palkinnon vastaan.
Willow Pride palkittiin viime vuoden parhaana vanhempana lv-tammana Ravigaalassa. Hoitaja Noora Tuula otti palkinnon vastaan. Kuva: Anu Leppänen

Huipputammat kohtaavat Best Ladyssa - Willow Pride voitti rata-arvonnan

5-vuotiaat Magical Princess ja An-Dorra kohtaavat jo kolmannen kerran tällä kaudella lauantaina Lahdessa. Vastaan asettuu maan ykköstamma Willow Pride.

Willow Pride on kärsinyt alkukaudesta huonoista lähtöradoista ja voittanut kolmesta startistaan vain yhden - sen jossa pääsi nelosradalta mielipaikalleen keulaan. Esityksissä ei ole ollut muissakaan starteissa vikaa.

Lauantain Best Ladyyn Willow Pride sai taas nelosradan, ja mikä tärkeintä, hurjien 5-vuotiaiden Magical Princessin ja An-Dorran sisäpuolelta. Magical Princess starttaa radalta 6 ja An-Dorra radalta 7, ja se antaa etulyöntiaseman WIllow Pridelle.

Kavioliiga-päivä huipentuu suomenhevosten Suomen cupin finaaliin, jonka voittaja palkitaan 15 000 eurolla. Suosikinpaineet kantaa paalun Core.

Linkki Jokimaan 16.4. ravien lähtölistoihin

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi