Häikäisevä Etonnant voitti Elitloppetin ja sai suukon.
Häikäisevä Etonnant voitti Elitloppetin ja sai suukon.Kuva: Anu Leppänen

Huutokauppaostoksesta voittajaksi – Kuukauden hevosena huumorintajuinen Bosse Nice

Hevosurheilu kertoo kaiken viikonlopun Elitloppet-raveista. Kuukauden hevosena esitellään Bosse Nice. Ratsastuksessa selvitetään, miten ratsastetaan eteen ja alas.

Bosse Nice joutui vetäytymään tauolle, mutta otti sitä ennen vappuna arvovoiton ja esitellään Hevosurheilun toukokuun Kuukauden hevosena.

Miten Bosse Nice päätyi Leena Sinnemaalle? Onko ruuna omistajansa mukaan enemmän älykäs vai viisas?

Miksi Bosse Nice kuuluu ravureihin, jotka juoksevat kilpaa ilman obersekkia? Miten Bolszoj Vserossijskij Priz liittyy Kuukauden hevoseen? Lue lisää Hevosurheilusta.

Yksi eurooppalaisen raviurheilun kohokohdista, Elitloppet-viikonvaihde, on nyt takana. Hevosurheilussa kerrotaan mitä tapahtui kaviouralla, huutokauppakehässä ja historian ensimmäisellä Hevosurheilun lukijamatkalla.

Laidunkausi on alkamassa. Mitä on otettava huomioon, kun hevonen siirtyy laidunruokintaan? Kysyimme myös kavioiden hoidosta neljältä eri asiantuntijalta.

Eteen ja alas -ratsastus on nykyratsastuksessa valtavirtaa, normaali osa ainakin ratsastuksen alkuverryttelyä. Kaikkihan siitä puhuvat, mutta miten se tehdään ja mitä sillä haetaan?

Herkko Hurmaus taas on yksi suurista suomenhevosratsuista, ja nyt se on myös suosittu siitosori. Hevosurheilu kertoo Herkko Hurmauksen tarinan ja tämän päivän kuulumiset.

Uutisissa kerromme muun muassa heinän tuotantokustannusten noususta ja epäillystä hevosten pahoinpitelystä oppilaitoksen tallilla.

Kiinnostuitko? Hevosurheilu palvelee sekä printti- että digiversiona.

Digilehden voi lukea missä päin maailmaa tahansa. Kätevästi digilehteä lukemaan pääsee lataamalla Hevosurheilun Apin sovelluskaupasta. Palveluun kirjaudutaan asiakasnumerolla, joka löytyy tilauslaskustasi (kirjoita asiakasnumero ilman ensimmäisiä nollia). Postinumero toimii salasanana. Voit myös kysyä tunnuksesi osoitteesta tilaukset@hevosurheilu.fi.

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi