H.V. Tuuri avaa kautensa Porin Kultaloimessa, lämminveristen lähdössä ruotsalaisväriä
Ari Moilanen ohjasti H.V. Tuurin voittoon viime marraskuussa Seinäjoella. Nyt hän ajaa Stallonea, ja Tuurin rattaille hyppää Tommi Kylliäinen.Kuva: Kirsi Kantokoski

H.V. Tuuri avaa kautensa Porin Kultaloimessa, lämminveristen lähdössä ruotsalaisväriä

Pori tarjoilee lauantaina huippumielenkiintoiset Kavioliiga-ravit.

H.V. Tuuri on paistatellut viime viikot parrasvaloissa ottaen vastaan erilaisia huomionosoituksia viime vuoden saavutuksista, mutta nyt se palaa haalarihommiin. Radalta 12 Tommi Kylläisen ajamana se jää haastajan rooliin eturivin tallikaveria Stallonea vastaan.

Lämminveristen lähtöä tähdittää Samu Sundqvistin ajama ruotsalaisvieras Selmer I.H. Sitä nykyisin valmentava Gabriella Laestander mittaa suomalaisten T75-tason myös Avaboylla ja Dante Godivalla. Radalta 5 starttaavan Selmerin tehtävää helpottaa, että Jason’s Camden arvottiin sen ulkopuolelle ja näyttöjä Seinäjoki Raceen ja Finlandia-ajoon hakevat Next Direction ja American Hero takariviin.

Kultaloimi-päivän ehkä mielenkiintoisin lähtö on 5-6-vuotiaiden Satakunta Senior. 5-vuotishuiput Siirin Valtsu ja V.G. Voitto pinkovat paalulta pakoon kahdenkympin Ville Kallea, Corea ja kautensa avaavaa Huisi Hemmoa.

Linkki Porin 9.4. Kavioliiga-ravien lähtölistoihin

Ari Moilanen ohjasti H.V. Tuurin voittoon viime marraskuussa Seinäjoella. Nyt hän ajaa Stallonea, ja Tuurin rattaille hyppää Tommi Kylliäinen.
Suomenhevosliitto palkitsi vuoden parhaat - päätyi eri valintaan kuin Ravitoimittajien hallitus

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi