Katariina Alongi on valmentanut USA:n vikellysjoukkueen MM-pronssille. Kannen kuva: Anu Leppänen.
Katariina Alongi on valmentanut USA:n vikellysjoukkueen MM-pronssille. Kannen kuva: Anu Leppänen.

Hyvä valmistelu puoli ruusuketta - Spermaralli kuljetti kuriiria suviyössä

Hevosihmisten kannattaa ottaa tunteet ja tietoisuus huomioon kaikessa tekemisessä, painottaa Hevosurheilun toukokuun Personal trainer Katariina Alongi.

Kilpailuissa hyvän lopputuloksen saamiseksi tärkeintä on hyvä valmistautuminen. Tunnetaito- ja istuntavalmentaja Katariina Alongi painottaa, että kannattaa miettiä aina etukäteen ja ajoissa, miten kilpailutilanne tehdään sekä ihmiselle että hevoselle mahdollisimman helpoksi.

Ratsastuksen ja vikellyksen lisäksi hän on valmentanut telinevoimistelua, jalkapalloa ja salibandya. Salibandyssa hän on ollut mm. alle 19-vuotiaiden tyttöjen maajoukkueen maalivahtivalmentaja ja hän on opettanut henkistä valmennusta 13–15-vuotiaiden poikien joukkueille.

Alongi kertoo, että ratsastavat nuoret erottuvat muista edukseen monessa asiassa. Lue lisää perjantainumerosta.

Lehdessä kerromme myös, että joensuulainen Kauko Sokkanen ei osannut etukäteen arvatakaan, millaiseen ruljanssiin tempautuu vietyään tammansa siemennettäväksi.

Entä mikä on Vetlady Team – ja mitä siitä tulee, kun eläinlääkärit ostavat yhteisen hevosen?

Mukana myös ajankohtaisuutiset ja paljon muuta unohtamatta lähtölistoja ja vinkkejä kotimaasta. Perjantainumero sisältää Oulun lauantairankingien lisäksi myös Toto75-vihjeet Gävlen kierrokselle.

Hevosurheilu palvelee sekä printti- että digiversiona.

Digilehden voi lukea missä päin maailmaa tahansa. Kätevästi digilehteä lukemaan pääsee lataamalla Hevosurheilun Apin sovelluskaupasta. Palveluun kirjaudutaan asiakasnumerolla, joka löytyy paperilehden osoitetiedoista postitoimipaikan jälkeen tai tilauslaskustasi (kirjoita asiakasnumero ilman ensimmäisiä nollia). Postinumero toimii salasanana.

Tilaa lehti täältä.

Seuraava Hevosurheilu ilmestyy keskiviikkona 26. toukokuuta.

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
logo
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi