Ikätoverit pysyivät Rock Vicen komennossa – ”Yritin vähän epätyypillistäkin”
Huhtikuussa Vermossa voittanut Rock Vice nappasi uransa toisen täysosuman tiistaina Teivossa.Pekka Salonen

Ikätoverit pysyivät Rock Vicen komennossa – ”Yritin vähän epätyypillistäkin”

Kahdella 3-vuotiaalla valmennettavallaan Teivossa startannut Tuomas Korvenoja onnistui Rock Vicen kanssa täydellisesti.

Kriterium-koe pysyi sen jälkeen Jontte Boyn pojan hallinnassa, kun se sai haettua johtopaikan puolitoista kierrosta ennen maalia.

Rock Vicelle startti oli vasta neljäs. Tällaisia hyviä startteja nuoret hevoset tarvitsevat, kun ottavat ne oikealla tavalla ja vievät siten eteenpäin. Ei nämä mielestäni enää treenaamalla hirveän paljon parane”, Tuomas Korvenoja kiteytti.

Maltillisesta matkavauhdista Rock Vice ja kotiradan Stonecapes Violet tulivat päätöspuolikkaan 12-kyytiä.

”Vähän epätyypilliseen tapaan yritin pussitella vastustajaa selässä, mutta hyvin se tuli rinnalle. Hevonen hoiti homman ihan tyylikkäästi ja varmasti”, Korvenoja luonnehti oriin toisen täysosuman jälkeen.

”Uskoin tähän aika paljon. Rock Vicella on hyvä spiidi, eikä se yleensä laukkaa oikein millään, mutta viimeksi Lahdessa oli takasuoralla radassa pieni töyssy, johon laukkasi. Nyt sain vähän himmaillakin vauhtia keulaan päästyämme, ja olin aika luottavainen.”

Potentiaalinen Kriterium-hevonen on myös lietolaisen Kim Keinäsen 4-vuotislupaus Villiheikki, joka hallitsi Nuorten sarjaa. Päätöskierroksella alle 28-vauhtiin kiristynyt tempo repi eroja. Villiheikin laukka ei ollut loppumetreillä kaukana, kun Valtija iski selästä voittotaistoon. Valtijan tavoin camrilainen Carri ehti puolimatkassa tulleen laukan jälkeen vahvasti kolmanneksi tultuaan kirikierroksen 27,7-kyytiä.

Ari Moilanen taituroi illan aikana kaksi yllätysvoittoa 12,0/800 metriä hänniltä kirineen Power Blasterin sekä sisäradalta uran avausvoittoon stayerlähdössä iskeneen Gliding Starin kanssa. Veijo Heiskasen valmentaman Lemieux Bokon keulavoitto täydensi Moilasen vahvan iltapuhteen.

Lisää raveista ensi keskiviikon (8.6.) Hevosurheilussa ja tilaajille jo huomenna verkossa.

Oletko jo tilaaja?

Toto5-voittajat, peliosuus ja rivin arvo

T5-1: 7 Rock Vice, 6,05%, 8,04 euroa

T5-2: 2 Villiheikki, 5,18%, 79,37€

T5-3: 10 Lemieux Boko, 44,14%, 166,39€

T5-4: 8 Power Blaster, 4,21%, 1530,80€

T5-5: 6 Aatsi, 18,76%, 4121,38€

Vaihto 82 427,72€

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi