Sami Kauhanen Jokerien ruoriin – "Henkilökohtaisen motivaationi kannalta Jokereiden toimitusjohtajan tehtävä tuntuu itselleni täydelliseltä"
Jokerit vahvisti Sami Kauhasen uuden pestin maanantaina.Kuva: Jarno Unkuri

Sami Kauhanen Jokerien ruoriin – "Henkilökohtaisen motivaationi kannalta Jokereiden toimitusjohtajan tehtävä tuntuu itselleni täydelliseltä"

Sami Kauhanen siirtyy seuraavaksi Jokerien toimitusjohtajaksi. Hän aloittaa tehtävässä helmikuussa, kertoo Jokerit.

Hippoksen toimitusjohtaja Sami Kauhanen ilmoitti jouluviikolla yllättäen erostaan.

Heti joulun jälkeen selvisi, millaiselle areenalle Kauhanen suunnistaa jatkossa. Hänestä tulee Jokereiden toimitusjohtaja.

"Henkilökohtaisen motivaationi kannalta Jokereiden toimitusjohtajan tehtävä tuntuu itselleni täydelliseltä. Jääkiekko on lähellä sydäntäni ja Jokerit vielä lähempänä. Lähden suurella innolla uuteen haasteeseen", Kauhanen kertoo Jokereiden tiedotteessa.

Jokerit tiedotti uudesta toimitusjohtajastaan maanantaina iltapäivällä. Jokerit kertoo, että Kauhanen aloittaa tehtävässä virallisesti maanantaina 21.2.2022.

Kauhanen kertoo Jokereiden tiedotteessa, että hän vaikuttui jo Veikkaus-vuosiensa aikana organisaatiosta.

"Opin tuntemaan seuran ihmisiä, ja jo tuolloin tuli sellainen tunne, että olisi joskus hienoa olla Jokereissa töissä. Nyt haave toteutuu, mikä on ihan huikea juttu."

Jokereissa ollaan tyytyväisiä valintaan.

"Vuosien mittaan olen oppinut tuntemaan Samin, joka on erittäin arvostettu ja ihmisläheinen johtaja. Hän tuntee jääkiekon ja Jokerit erittäin hyvin jo entuudestaan. Uskon, että Samilla on paljon annettavaa organisaatiollemme, ja olemme erittäin iloisia, että saamme hänenkaltaisensa huippujohtajan tuomaan osaamisensa ja näkemyksensä jokeriperheeseen", kertoo Jokereiden puheenjohtaja Jari Kurri tiedotteessa.

Edellinen toimitusjohtaja Eveliina Mikkola jätti Jokerit syyskuussa.

Hevosurheilulle Kauhanen kommentoi aiemmin erouutistaan sanomalla, ettei hänen toimitusjohtajakautensa aikana tullut vastaan mitään sellaista, mikä olisi työntänyt häntä pois. Uutta pestiään hän ei tuolloin vielä halunnut paljastaa.

Sami Kauhasella on taustaa myös jääkiekon parissa. Hän on nuorempana pelannut puolustajana II-divisioonan joukkue IPK Iisalmessa. Lisäksi hän on Suomen suurimmaksi jääurheilu-, jääkiekko-, sekä ringetteseuraksi itseään kutsuvan Kiekko-Espoo ry:n hallituksen jäsen.

Ennen Hippoksen toimitusjohtajuutta Sami Kauhanen työskenteli Veikkauksessa vedonlyöntiliiketoimintaryhmän johtajana. Hän on työskennellyt myös Vermon ratavalmentajana.

Jokereiden tiedotteeseen pääset tästä: Sami Kauhasesta Jokereiden uusi toimitusjohtaja

Kauhasen Jokeri-pestistä kertoi ensimmäisenä Ilta-Sanomat.

Hevosurheilu ei ole tavoittanut Sami Kauhasta kommentoimaan uutta tehtäväänsä.

27.12. kello 14.30: Päivitetty juttua kokonaisuudessaan Jokereiden tiedotteen perusteella.

Jokerit vahvisti Sami Kauhasen uuden pestin maanantaina.
Hippoksen jättävä Kauhanen kommentoi eroaan
Jokerit vahvisti Sami Kauhasen uuden pestin maanantaina.
Sami Kauhanen jättää Suomen Hippoksen

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi