Hold Me Cloud räjäytti yllätykseen Toto75-pelin toisessa kohteessa.
Hold Me Cloud räjäytti yllätykseen Toto75-pelin toisessa kohteessa.Anu Leppänen

Jackpot-kierroksella jaetaan setelirahaa - kuponkipino oheni hetkessä

Vain kahden prosentin edestä pelattu Hold Me Cloud tykitti Henry M Bollströmin ohjastamana ohi suursuosikki MAS Flashin.

Hold Me Cloud järjesti jättiyllätyksen Jokimaan Toto75-pelin toisessa kohteessa 12-vauhtisella rakettikirillään. Henry M Bollström piilotti ajokkinsa takarivistä 3. sisälle, josta mies iski päättäväisesti päätöspuolikkaan alussa ulkoradoille. Hold Me Cloud tuli hienosti maaliin saakka, eikä keulassa rauhallista tempoa matkalla vetänyt MAS Flash pystynyt muuttamaan riittävästi omaa rytmiään. 

Hevosen ohjastaja Henry M Bollström on päässyt yrittämään muutamana lauantaina Toto75-lähdöissä, ja nyt tullut napakymppi oli 42-vuotiaalle miehelle kova juttu.

“Aika huikea fiilis”, Bollström kommentoi voitajakehässä. “Vielä tämän hevosen kanssa, sillä se on mennyt pitkään hyvin ja nyt vihdoin saatiin hieno onnistuminen. Hold Me Cloud oli koko matkan hyväntuntuinen. Se tuli hyvällä paineella maaliin saakka.”

“Ajattelin, että Lahden rata ei sovi sille, kun aikaisemmin ruuna on hiljentänyt tallikurviin. Muutenkin väliin tuli pari vähän huonompaa starttia väliin, mutta niihin oli hyviä selityksiä. Nyt hevonen ei jäänyt odottelemaan tallikurvissa”, Bollström nauroi.

Suurelle yleisölle tuore Toto75-voittaja ei välttämättä ole tullut, mutta Vermossa mies tunnetaan paremmin, ja suvulla on ollut aikoinaan myös todellinen supernimi tallissaan. 

“Vermon ravikoulussa olen hommissa hommissa. Aikoinaan isäukolla oli sellainen tamma kuin Kiikku’s Kid. Eli silloin pääsin näkemään raviurheilun huippuosastoa.”

Hold Me Cloudin valmentaja Eeva-Liisa Kallio otti myös uransa ensimmäisen Toto75-voiton. Hän oli syystäkin hämmentynyt seremonipaikalla.

“Kun ostin hevosen kaksivuotiskeväänä, oli sellainen ajatus, ettei sillä ole mitään tekemistä raviurheilun kanssa. Sitten saatiin aika paljon kaikkia asioita kuntoon. Alunperin ruuna ostettiin hyvän mielen hevoseksi, ja nyt ollaan tässä”, Kallio kommentoi.


Lue lisää lauantain Kavioliiga-raveista maanantaina diginä ja keskiviikkona ilmestyvästä Hevosurheilusta.

Oletko jo tilaaja?

Ravigaala-päivän ensimmäiset palkittavat Pantera ja Nanna Eerola.
Ravigaala-päivän ensimmäiset palkittavat Pantera ja Nanna Eerola. Kuva: Anu Leppänen
Jokimaa palkitsi nuoria ja poniosaajia: Vuoden B-poni Jates Armada, B-poniohjastaja Bea-Noora Kyynäräinen, Vuoden ystävä Iida Innanen, Vuoden tsemppari Tessa Manninen, takana Vuoden aktiivinen aikuinen Mari Kalliokoski, Vuoden ponivalmentaja ja B-poniohjastaja Emmi Innanen ja Vuoden A-poni Pikku Humanteri ja Ronja Grönman.
Jokimaa palkitsi nuoria ja poniosaajia: Vuoden B-poni Jates Armada, B-poniohjastaja Bea-Noora Kyynäräinen, Vuoden ystävä Iida Innanen, Vuoden tsemppari Tessa Manninen, takana Vuoden aktiivinen aikuinen Mari Kalliokoski, Vuoden ponivalmentaja ja B-poniohjastaja Emmi Innanen ja Vuoden A-poni Pikku Humanteri ja Ronja Grönman.Kuva: Anu Leppänen

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
logo
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi