Janne Korven käsissä pysyy ohjien lisäksi myös mikrofoni.
Janne Korven käsissä pysyy ohjien lisäksi myös mikrofoni.Kuva: Anu Leppänen

Janne Korpi räppää Keijona – kuuntele tämän vuoden Elitloppet-biisi YouTubesta

Classic Elitloppet -risteilyn tunnusbiisin tekijöiltä syntyi tämän vuoden Elitloppetin virallinen kisabiisi.

Janne Korven ja Jaajo Linnomaan lanseerattua viisi vuotta sitten Elitloppet-risteilynsä sille tehtiin oma tunnusbiisi ”Raviretki”. Esittäjäksi ilmoitettiin Fagerholm feat. Keijo.

”Keijo olen minä, sen kai voi jo paljastaa. Fagerholm on muusikkoystäväni nimimerkki, siitä ei paljasteta yhtään enempää”, Janne Korpi naurahtaa.

Solvallan toimitusjohtaja Jörgen Forsberg innostui kappaleesta kovasti, vaikkei ymmärtänyt siitä sanaakaan. Viisi vuotta myöhemmin Janne Korvella oli lähettää hänelle englanninkielinen biisi.

”Sen verran siinä meni, kun ajatus hautui.”

Fagerholm esittää taas kappaleen, ja kuten Raviretkessä, ”Keijolla” on siinä taas räppiosuus.

Forsberg innostui uudestakin kappaleesta sillä seurauksella, että ”Elitloppet” on tämän vuoden virallinen Elitloppet-biisi ja tahdittaa mm. Solvallan mainosvideoita! Kappale on kuunneltavissa mm. Spotifyssa ja YouTubessa.

Janne Korpi keskittyy nyt viimeisten risteilyhyttien myymiseen.

”Viime vuodet risteily on ollut tähän aikaan loppuunmyyty, mutta tänä kevättalvena kauppa kävi huonosti. Nyt se on taas virkistynyt, ja eiköhän laiva myydä taas täyteen, jos viime hetkien kysyntä on yhtään samanlaista kuin aikaisempina vuosina. Vaikka laiva on tiedetty loppuunmyydyksi, hyttejä on kysytty viimeiseen asti.”

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
logo
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi