Jari Haanniemi aloittaa uudessa tehtävässä elokuun alussa.
Jari Haanniemi aloittaa uudessa tehtävässä elokuun alussa.Arkisto/Hanna Viskari

Jari Haanniemi on Vermon uusi kilpailupäällikkö - "Saan olla päivittäin ja täysipainoisesti tekemisissä asian kanssa, jota rakastan"

Riihimäkeläinen Jari Haanniemi, 45, on valittu Vermon uudeksi kilpailupäälliköksi. Ravien tv-kasvona tunnettu Haanniemi valittiin tehtävään 18 hakijan joukosta.

Vermon kilpailupäällikön paikka vapautui kesän alussa Miika Lähdeniemen siirryttyä Jyväskylän raviradan toimitusjohtajaksi. Haanniemi valikoitui tehtävään kaksiosaisen hakuprosessin kautta.

”Olemme Vermossa erittäin tyytyväisiä hakijoiden tasoon sekä tietysti valituksi tulleeseen”, toimitusjohtaja Heikki Häyhä iloitsee.

”Haanniemen pitkä kokemus, hyvä esiintymistaito ja vankat kontaktit tekivät hänestä mielestämme parhaan henkilön kilpailupäällikön tehtävään.”

TotoTV:n lähetyksistä tuttu Jari Haanniemi on iloinen ja ylpeä uudesta haasteestaan. ”Kun kuulin paikan vapautumisesta, ajattelin, että tämä voisi olla mun juttu”, Haanniemi kertoo.

”Tässä työssä saan olla päivittäin ja täysipainoisesti tekemisissä asian kanssa, jota rakastan – siis raviurheilun. Työkaverit ovat minulle pääosin entuudestaan tuttuja, joten ei tunnu, että kyseessä olisi hyppy tuntemattomaan.”

Jari Haanniemi kokee, että hänellä on maan pääradalle paljon annettavaa. ”Minulla on Vermon kanssa jo vuosikymmenten pituinen side, olinhan täällä rataselostajana vuosituhannen vaihteen tienoilla. Uskon, että pystyn auttamaan maan päärataa omalla panoksellani ja palvelemaan tärkeintä osaa, eli hevosten taustajoukkoja.”

Haanniemi aloittaa Vermon kilpailupäällikkönä elokuun alusta.

Lähde: Vermon tiedote.

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
logo
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi